33 μόνιμες θέσεις στο Δήμο και 20 στη ΔΕΥΑΛ

1077

Ο κύβος ερρίφθη πλέον για την προκήρυξη των μόνιμων θέσεων για την καθαριότητα στους Δήμους της χώρας μας μεταξύ των οποίων και στο Δήμο Λέσβου. Συγκεκριμένα στο Δήμο κατανέμονται 33 μόνιμες θέσεις εργασίας Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ στη ΔΕΥΑΛ 20 θέσεις, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το ΑΣΕΠ απέστειλε την προκήρυξη στο Εθνικό Τυπογραφείο για τη δημοσίευση  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και όταν αυτό γίνει, μετά από ένα σύντομο διάστημα θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Η έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων προσδιορίζεται περί τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέσα στο πρώτο διάστημα του Μαρτίου.

Ο αριθμός της προκήρυξης είναι 3Κ/2018 κι αφορά για όλη την Ελλάδα συνολικά 8.166 θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν από τακτικό προσωπικό με συμβάσεις Αορίστου Χρόνου. Κατά κύριο λόγο αφορά την στελέχωση των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων με μόνιμο προσωπικό, αλλά και σε Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου της Αυτοδιοίκησης.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την εξέλιξη αυτών των προσλήψεων, όπως και κάθε πρόσληψη που γίνεται στον τόπο μας, την παρακολούθησαν από την αρχή βήμα προς βήμα τα «Νέα της Λέσβου» μέσα από τα ρεπορτάζ τους στο καθημερινό φύλλο, αλλά και κάθε Δευτέρα από τη σελίδα «Ευκαιρίες Εργασίας», ώστε οι αναγνώστες μας να έχουν την ενημέρωση από πρώτο χέρι και να προετοιμάζονται για την υποβολή των αιτήσεών τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την κατανομή των παραπάνω θέσεων προβλέπονται και 18 για το δεύτερο νησί του Νομού μας, τη Λήμνο, οι οποίες εξειδικεύονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε μαζί με τις θέσεις που θα προκηρυχθούν για τον Δήμο Λέσβου και τη ΔΕΥΑΛ.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

-4 θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων

-1 θέση χειριστών μηχανημάτων

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

-3 θέσεις Βοηθών Εργατών γενικών καθηκόντων

-25 θέσεις Εργατών Καθαριότητας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

-1 θέση Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

-1 θέση Μηχανολόγων Μηχανικών

-1 Μια θέση Οικονομολόγων

-1 θέση Πολιτικών Μηχανικών

-1 θέση Χημικών Μηχανικών

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

-1 θέση Μηχανολόγων Μηχανικών

-1 θέση Οικονομικών

-1 θέση Πολιτικών Μηχανικών

1 θέση Τεχνολόγων Περιβάλλοντος

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

-2 θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών

-1 θέση Καταμετρητών

2 θέσεις Οδηγών Αυτοκινήτων

-2 θέσεις Τεχνιτών Υδραυλικών

-1 θέση Χειριστών Μηχανημάτων

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

-3 θέσεις Εργατών

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

-5 θέσεις Οδηγών Αυτοκινήτων

-1 θέση Υδραυλικών

-2 θέσεις Χειριστών Μηχανημάτων

Θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

-9 θέσεις Εργατών Καθαριότητας

 

Ειδικές κατηγορίες

 Εκτός από τις παραπάνω θέσεις, αναμένεται να προκηρυχθούν το προσεχές διάστημα με ξεχωριστή προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ 559 μόνιμες θέσεις πανελλαδικά, εκ των οποίων όπως ήδη έχουν γράψει τα «Νέα της Λέσβου», σύμφωνα με την κατανομή προκύπτουν 3 θέσεις για το Δήμο Λέσβου, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

-1 θέση οδηγού απορριμματοφόρου (κατηγορία τριτέκνων)

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

-1 θέση Εργατών Καθαριότητας (έμμεση ΑΜΕΑ)

-1 θέση Εργατών Καθαριότητας (κατηγορία τριτέκνων).