Αλλαγές σε Δ.Σ. και προπονητή ο Ατρόμητος

Τις πρώτες του κινήσεις για την προετοιμασία της νέας σεζόν έκανε ο Ατρόμητος Ανεμότιας, προχωρώντας σε ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και την εύρεση νέου προπονητή, που θα οδηγήσει την ομάδα στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Αφού έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις, μέσα από την Γενική Συνέλευση του σωματείου, ήρθαν ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της ομάδας της Ανεμότιας. Συγκεκριμένα, στην ανασύσταση που έγινε στα διοικητικά του συλλόγου, την προεδρία ανέλαβε ο Ηλίας Λασκαρίδης, με τον επί δύο χρόνια πρόεδρο, Δημήτρη Μητρέλλο, να αφήνει το πόστο του, και να αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου. Μια εξέλιξη που αναμένεται να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει τις περασμένες δύο σεζόν.
Οι εξελίξεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί για το σωματείο της Ανεμότιας, που μετά από καιρό επιστρέφει στην φυσική του έδρα, στο «Μιζεργκάν». Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ατρόμητου ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Ξενοφώντα Χαραλάμπη, που θα οδηγήσει την ομάδα στην νέα σεζόν, από την άκρη του πάγκου, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μουντανάρη, από την θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο στόχος του νέου προπονητή της Ανεμότιας, είναι να κάνει μια καλή σεζόν με την ομάδα του Ατρόμητου, έχοντας μαζί του και την δυναμική της φυσικής έδρας της ομάδας, που τόσο έλειψε από τον σύλλογο.
Η ομάδα, θα βασιστεί κυρίως σε δικά της παιδιά, από τις γύρω περιοχές και θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν με θετικό πρόσημο και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παρακάτω ακολουθεί το νέο Δ.Σ. του Ατρόμητου Ανεμότιας:
-Πρόεδρος: Λασκαρίδης Ηλίας

-Αντιπρόεδρος: Μητρέλλος Δημήτριος
-Γραμματέας: Δημητρόγλου Ευάγγελος

-Ταμίας: Γεωργάκης Βασίλειος

-Έφορος: Βοσκόπουλος Πέτρος
-Φροντιστής: Χατζημήτρος Ηλίας
-Μέλη: Κουμαράς Ανδρέας και Κουμαράς Σταύρος.