Ανακοίνωση από τον ΣΦΑΜ

-Ευχαριστεί τον Γριπιώτη

Με αφορμή την έλευση του Γιάννη Καραμπάση και την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου του Αιολικού, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης προχώρησε σε ανακοίνωση, στην οποία αρχικά ευχαριστεί το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Σταύρο Γριπιώτη και καλωσορίζει τον Γιάννη Καραμπάση εκφράζοντας την στήριξή του προς το πρόσωπό του.
Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ:
«Ως Σύνδεσμος φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, αφού ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Δ.Σ. της ομάδας, κυρίως τον Σταύρο Γριπιώτη, αλλά και όλα τα μέλη, το καθένα ξεχωριστά, για την προσφορά τους στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να έχουν τον ΑΙΟ μας ψηλά σε δύσκολες συνθήκες, καλωσορίζουμε ξανά το Γιάννη Καραμπάση στην οικογένεια του Αιολικού και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Να ξέρετε ότι θα σταθούμε στο πλευρό σας, όπως κάνουμε πάντα για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Καλούμε τους φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν εμπράκτως τη νέα αυτή προσπάθεια. Ο Αιολικός θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά εκεί που του αξίζει, στις εθνικές κατηγορίες, να εκπροσωπεί μόνο αυτός το νησί μας αλλά και ολόκληρο το βορειοανατολικό Αιγαίο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.
Καθήκον μας λοιπόν είναι να βοηθήσουμε όλοι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία. Όλοι λοιπόν κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, γιατί είναι ωραίο να ‘σαι ΑΙΟ!».