Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η 15η αγωνιστική του Β΄ τοπικού πρωταθλήματος, με το μενού να περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια μεταξύ ομάδων που έχουν ξεχωρίσει.

Σίγουρα η αναμέτρηση που τραβάει τις εντυπώσεις είναι αυτή που θα γίνει στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, εκεί που ο Αστέρας Νίκης θα υποδεχτεί τον προπορευόμενο Ορφέα Κεραμειών την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 15:00, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να  κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εξίσου, σημαντική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο μια μέρα πριν, με τον Κεραυνό Αφάλωνα να υποδέχεται τον Γερμανό Καραβαγγέλη, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Στις 12 Ιανουαρίου, στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου, τα Βασιλικά θα κοντραριστούν με τον Μακαρέα Άγρας, ενώ την ίδια μέρα ο Αστέρας Ιππείου θα φιλοξενήσει την Άναξο και ο Έφηβος Παμφίλων τον Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ο Αχιλλέας Πέτρας θα φιλοξενήσει τον Παπανικολή Ερεσού στην Πέτρα. Στα χαρτιά η Φίλια, τα Λιονταράκια, ρεπό για Ορφέα Κεραμειών.