Ανανεώσεις στον Ατρόμητο Ανεμότιας

Στις πρώτες του ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Ατρόμητος Ανεμότιας, διατηρώντας στο ρόστερ του παίκτες που πάνω τους στηρίχθηκε πέρυσι η ομάδα. Αυτοί είναι ο Λάμπης Ζαφειρίου, ο Παναγιώτης Αθασασέλλος, ο Άγγελος Πάπαρης και ο Απόστολος Γρούβας, οι οποίοι και φέτος θα φορούν την φανέλα του Ατρομήτου. Ο Φώτης Κοκκινέλλης έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του προς την διοίκηση και τον Δημήτρη Μητρέλλο και ο σχεδιασμός προχωρά κανονικά.

Εκτός από τους παραπάνω έχει ήδη συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα και ο Κλάους Σεφουλάι, σε περίπτωση που δεν φύγει από το νησί. Στα διοικητικά ο Δημήτρης Μητρέλλος παρέμεινε στην Προεδρία της ομάδας και θα είναι και φέτος ο ισχυρός άντρας του Ατρόμητου. Μιλώντας στα Νέα της Λέσβου για τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι δήλωσε: «Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και άλλες πέντε ανανεώσεις και έτσι θα έχει σχηματισθεί ο κορμός της νέας ομάδας, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα αποτελείται από νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, αθλητικούς, δουλευταράδες και κυρίως ποιοτικούς χαρακτήρες. Επίσης βρισκόμαστε πολύ κοντά σε τέσσερις νέες προσθήκες από παίχτες που διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά».

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

-Πρόεδρος: Δημήτρης Μητρέλλος

-Αντιπρόεδρος: Γιάννης Παπαδέλλης

-Γ. Γραμματέας: Βαγγέλης Δημητρόγλου

-Ταμίας: Μάρκος Βρατσάνος

-Αν. Γ. Γραμματέας: Μάρκος Βρατσάνος

-Γενικός Αρχηγός: Μάρκος Βρατσάνος

-Αν. Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Φραντζής

-Φροντιστής: Ηλίας Χατζημήτρος

-Μέλος άνευ χαρτοφυλακίου: Χρήστος Παπαδόπουλος

-Αναπληρωματικά μέλη: Πέτρος Βοσκόπουλος, Ανδρέας Κουμαράς, Μιχάλης Λουλής, Χρήστος Μπερντένης, Ηλίας Λασκαρίδης.

 

Πεντάδα ανανεώσεων στον Αρίωνα Π.

 

Δυνατά συνεχίζει ο Αρίων Παλαιοκήπου προχωρώντας στον καταρτισμό του ρόστερ. Με την εισήγηση του Δημήτρη Γαβαλά, στην ομάδα της Γέρας ανανέωσαν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η διοίκηση του Αρίωνα Παλαιοκήπου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στρατή Τηνιακό, Βλάσση Σαντορινιό, Άγγελο Κουπέ, Μάκη Μυλωνά και Γκιόργκι».