Ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ «Euphoria»

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου, με την επωνυμία «Euphoria». Οι δράσεις του  Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στην Εφταλού, το Μόλυβο και την Πέτρα.

Το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου στοχεύει να προωθήσει μια κατάσταση ευεξίας και την αίσθηση ευφορίας μέσω εναλλακτικών μέσων «θεραπείας» για να ωφελήσει και να βελτιώσει τη σχέση Νους-Σώματος-Ψυχής.

Στο μαγικό τόπο της Λέσβου γεννιέται ένα εναλλακτικό φεστιβάλ που θα βοηθήσει να μπούμε πιο βαθιά στην ψυχή μας, στην υγεία, στην διατροφή και στην άσκηση, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και πλούσια φύση της Λέσβου.

Το τριήμερο φεστιβάλ είναι πλούσιο, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει περισσότερες από 40 διαφορετικές δράσεις τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, με δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο!

Οι δράσεις είναι  γεμάτες με ομαδικές δραστηριότητες, όπως: Ορθοσωμία, Tai Chi, pilates, Qi gong, Mindfulness, Yoga, πεζοπορία, χορό κλπ., που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία-σταθμούς, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ενημερωτικές διαλέξεις, θεραπείες ευεξίας σε ιαματικές πηγές της Λέσβου, δράσεις “Juicing” στη φύση με τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα!

Για τις οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 7 – 9 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 7-16 ετών με χορό, ζωγραφική, επαφή με τη φύση και το σώμα μας!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του  1ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου»  «Euphoria», μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις επιλογές «εισιτηρίων»: Το 3-day pass, που δίνει πρόσβαση στις δράσεις όλου του τριημέρου, το 1-day pass που αφορά τις δράσεις μιας συγκεκριμένης ημέρας του φεστιβάλ και φυσικά το εισιτήριο για μεμονωμένες δράσεις.

Λεπτομέρειες για τις δράσεις και τους καλεσμένους δασκάλους, που συμμετέχουν, αλλά και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο https://euphoria-lesvos.com/