Ανθοπωλείο «Ορχιδέα»: Ο υπέροχος κόσμος των λουλουδιών

Ο  Βαγγέλης Βαγγελάκης και η σύζυγός του Ίνα Στανιέρου ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο ακριβώς – ημέρες του Πάσχα – να λειτουργούν το νέο ανθοπωλείο «Ορχιδέα» στην οδό Ε. Βοστάνη 8-10. Η γνώση της συζύγου για το αντικείμενο, αλλά και η αγάπη της για το λουλούδι, έκανε πολύ γρήγορα το ανθοπωλείο να ξεχωρίσει και να μπει δυναμικά και στους στολισμούς για γάμους, βαφτίσεις και εκδηλώσεις, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε μόλις 6 μήνες λειτουργίας εντάχθηκε στο δίκτυο συνεργατών της «inteflora» και μάλιστα στην κατηγορία των «top florists».

«Ο κόσμος του λουλουδιού, η δημιουργία με βάση τα λουλούδια είναι κάτι που αγαπάμε. Νομίζουμε ότι όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και σε ευχαριστεί τότε μπορεί να το κάνεις σωστά και να πετύχεις», λένε ο Βαγγέλης και η Ίνα. «Η ανθοδετική είναι τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται, εμείς την γνωρίζουμε, την αγαπάμε και ακολουθούμε την εξέλιξη της».

Το Ανθοπωλείο «Ορχιδέα» παράγει σε καθημερινή βάση τέχνη, με πρώτη ύλη τα λουλούδια. Το ανθοπωλείο διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανθέων-φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και μία μεγάλη γκάμα με είδη δώρων.

Κάθε ανθοστολισμός εκδήλωσης είναι μια καινούργια πρόκληση για δημιουργία με φαντασία, μεράκι και γούστο. Αναλαμβάνει τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς στολισμούς για γάμους, βαπτίσεις, εγκαίνια, πάρτι και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στολισμού με μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιον ή με αέρα και η δημιουργία συνθέσεων με μπαλόνια. Στο κατάστημα  θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία μπαλονιών σε αμέτρητα  χρώματα, σχέδια και σχήματα.

«Το λουλούδι και το μπαλόνι δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, αλλά μέσο έκφρασης συναισθημάτων. Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις η ομορφιά των λουλουδιών μπορεί να είναι προσιτή σε όλους», μας λένε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης και η Ίνα.

Το Ανθοπωλείο «Ορχιδέα» κέρδισε πολύ γρήγορα την στήριξη του κόσμου και έχει αποκτήσει σταθερούς πελάτες που το προτιμούν και το εμπιστεύονται. Γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματός τους, ο Βαγγέλης και η Ίνα θέλησαν να επιστρέψουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Γι’ αυτό ξεκίνησαν από τις 10 Απριλίου διαγωνισμό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου.

Με κάθε αγορά από το κατάστημα οι πελάτες θα λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την 1η Μαΐου. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα εξής:

-Μια ορχιδέα Φαλαινόψις με πήλινο κασπό

-Ένα μπουκέτο λουλούδια εποχής

-Μία σύνθεση από μπαλόνια με τον Mickey ή την Minnie

-15% έκπτωση σε στολισμό γάμου ή βάπτισης.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον έναν χρόνο λειτουργίας μας!!

Καλή επιτυχία!!!