Αντίστροφη μέτρηση για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Μεσοτόπου

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο   Α.Ο. Μεσοτόπου με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΛΕΣΒΟΥ διοργανώνει  την  Κυριακή  5  Αυγούστου τον  ημιμαραθώνιο   Άγρας – Μεσοτόπου Λέσβου με τερματισμό στο Ταβάρι, μια διοργάνωση που κάθε χρονιά μεγαλώνει και έχει γίνει πλέον θεσμός.  Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η παραλιακή κεντρική πλατεία στο Ταβάρι του Μεσοτόπου και οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή  Άγρας-Μεσοτόπου, ενώ οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην παραλιακή πλατεία στο Ταβάρι του Μεσοτόπου. Για φέτος οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι:

500μ. και 1.000μ. για παιδιά δημοτικού σχολείου.

-21,10χλμ.,

-5.000μ.

-3.000μ.

-3.000μ. Δυναμικό Βάδιν

-500μ. Α.Μ.Ε.Α

Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν αθλητές & αθλήτριες συλλόγων αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός όλων των ηλικιών. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο tavari.gr από 1/7/18-31/7/18, αλλά και την ημέρα των αγώνων,  από ώρα 14:30 έως 17:30  στην γραμματεία  των αγώνων  που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών. Η οριστικοποίηση των δηλώσεων και η παραλαβή αριθμών για όλες τις κατηγορίες θα γίνει την ημέρα του αγώνα, Κυριακή  5  Αυγούστου 2018 από 14:30 έως 17:30 στην  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  των αγώνων  που θα βρίσκεται  στο σημείο τερματισμών.

Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ στην κατηγορία των ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  στα 1.000μ.  και στα 500μ. και στο ποσό των 10 ευρώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες και περιλαμβάνει: Αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι, νερά, ισοτονικά, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα. Επίσης, κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει σε όσους αθλητές επιδεικνύουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, εκτός των αγωνισμάτων του ημιμαραθωνίου. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα που είναι αναρτημένη  μέσω της ιστοσελίδας www.tavari.gr ή στην υπεύθυνη παραλαβής αιτήσεων κ. Καλαμπάκα Ελένη  τηλ. 6973382323.