Απάντηση Μπότη για τον Αίγειρο

172

Επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή δημοσιεύματα των «Νέων της Λέσβου» για τον Αίγειρο Μιστεγνών λάβαμε από τον πρόεδρο της ομάδας Στρατή Μπότη, ο οποίος ωστόσο δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει ποια είναι τα επίμαχα σημεία με τα οποία διαφωνεί και τι απαντά ο ίδιος. Ας διαβάσουμε όμως την απαντητική επιστολή του προέδρου και θα επανέλθουμε στο τέλος:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Με αφορμή δημοσίευμα στον τοπικό τύπο… περί μεταγραφών… διαπιστώνουμε ότι κάποιοι:

1) Είναι μόνιμα σκοπίμως παραπληροφορημένοι ειδικά στα όσα συμβαίνουν στον

Αίγειρο.

2) Προσπαθούν με το μανδύα της δημοσιογραφίας είτε να σπιλώσουν πρόσωπα, είτε να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της

Λέσβου.

-Επειδή έχουν ξεπεραστεί προ πολλού τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά και της υπομονής μας και ειδικά όταν τέτοιου είδους δημοσιεύματα προκαλούν την κοινωνία μας που δοκιμάζεται σε περίοδο κρίσης και ουδολως έχουν σχέση με την πραγματικότητα… θα θέλαμε να αποκατασταθεί η πραγματικότητα δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να μην χρειαστεί να επανέλθουμε προσδοκώντας στην καλή συνεργασία μας όπου και όταν χρειαστεί».

ΜΙΣΤΕΓΝΑ 10/07/2017

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ/Σ ΠΑΕΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΙΣΤΕΓΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΟΤΗΣ

 

«ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ«

 

Πραγματικά αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το σκεπτικό του κ. Μπότη, ο οποίος μιλά για αποκατάσταση της αλήθειας απαιτώντας (και δικαίωμά του είναι, όπως και δική μας υποχρέωση) να δημοσιεύσουμε την παρούσα επιστολή του  με την οποία ωστόσο… επί της ουσίας, δεν απαντά, δεν υπάρχει δηλαδή αντίλογος από πλευράς του στα δημοσιεύματά μας! Αντιθέτως βλέπουμε τον κ. Μπότη να δίνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας (ας μας συμπαθά αλλά δεν δεχόμαστε τέτοια από τον ίδιο)  και να μιλά για παραπληροφόρηση, χωρίς να αναφέρει ούτε καν επιγραμματικά τι εννοεί και ποια είναι η παραπληροφόρηση κατά τη γνώμη του! Αποφεύγει με άλλα λόγια ο κ. Μπότης να μας πει ποια είναι η αλήθεια (έστω και η δική του αλήθεια)!

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, όπως του εξηγήσαμε και διά ζώσης, πως θα περιμέναμε από τον ίδιο μία απαντητική επιστολή με επιχειρήματα και αντίλογο αντί για το γενικόλογο «κατηγορώ» που διατυπώνει. Παρά τις καλόπιστες επισημάνσεις μας, ο ίδιος επιμένει να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή με τους αφορισμούς, δικαίωμά του είναι, οι αναγνώστες μας θα κρίνουν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here