Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά του Αίγειρου

-Με παρουσία αρκετού κόσμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά που διοργάνωσε η ακαδημία του Αίγειρου στην Θερμή, προχωρώντας στην βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων του νησιού, που έχουν προσφέρει στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο πρώτος που βραβεύθηκε από την Ακαδημία του Αίγειρου και τον πρόεδρο Στρατή Μπότη, ήταν ο εκ Μιστεγνών δημοσιογράφος του Ελληνικού Προγράμματος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, Ασημάκης Χατζηνικολάου, αλλά και ο γιος του, Αχιλλέας, επίσημος ατζέντης της FIFA, οργανώνοντας μάλιστα και ημερίδα για το κοινό και όλους τους παρευρισκόμενους, με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών», με την Ακαδημία του Αίγειρου να τους παραχωρεί και μια φανέλα της ομάδας. Βράβευση υπήρξε και για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, Χάρη Γραμμό, και την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.
Με το τέλος των βραβεύσεων και των ομιλιών, τον λόγο στο γήπεδο πήραν οι προσκεκλημένες ακαδημίες, με αυτές του Οδυσσέα Ελύτη, Τριφυλλάκια και Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, να συμμετέχουν στο τουρνουά μαζί με αυτή του Αίγειρου, παίζοντας σε ολιγόλεπτες αναμετρήσεις μεταξύ τους.