Αυγοπωλείον Χατζέλη: Οι γεύσεις της Λέσβου στην καρδιά της Αθήνας

1544

Στην καρδιά της Αθήνας υπάρχει ένα κατάστημα όπου οι γεύσεις της Λέσβου έχουν τον πρώτο λόγο. Η εταιρεία «Χατζέλης Αυγοπωλείον» από το Δεκέμβριο του 2013 φέρνει τα προϊόντα παραγωγής της, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα του νησιού μας στην αγορά της πρωτεύουσας συστήνοντας τους κατοίκους της Αθήνας και όχι μόνο, με τα αγαθά της λεσβιακής γης.

Στο Αυγοπωλείο Χατζέλης στην Αθήνα θα βρείτε μεγάλα αυγά παραγωγής της εταιρείας, από την  πτηνοτροφική μονάδα 30.000 ορνίθων που βρίσκεται  στην Πηγή σε μια πευκόφυτη περιοχή σε υψόμετρο 300μ. Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα που λειτουργεί από το 1980 και συνεχώς εκσυγχρονίζεται ακολουθώντας τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Πέρα όμως από τα αυγά παραγωγής Χατζέλη στο κατάστημα θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα Μυτιλήνης εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.
Εδώ διατίθενται άφθονα είδη, από το εξαιρετικής ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο ελαιόλαδο, μέχρι βότανα από την άγρια φύση της ορεινής Λέσβου. Θα βρείτε επίσης παραδοσιακό λαδοτύρι, καθώς και άλλα τυριά από σύγχρονα τυροκομεία της Λέσβου, όπως και παραδοσιακά γλυκά, αμυγδαλωτά, μαρμελάδες, ζυμαρικά και τραχανά, παξιμάδια, από συνεταιρισμούς γυναικών του νησιού, σαρδέλες Καλλονής, ούζο και κρασί. Από το κατάστημα δεν λείπουν και φημισμένα προϊόντα της Λήμνου, όπως τα φλομάρια και τα κρασιά.

Η Λέσβος σε ένα κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 35, στην αγορά του Βύρωνα. Στο facebook υπάρχει σελίδα «Χατζέλης αυγοπωλείον» για να ενημερωθείτε. Τηλ. 210-7660098.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here