Χάλκινο μετάλλιο στο Olvia

349

Το βιολογικό ελαιόλαδο Olvia της οικογένειας του Μιχάλη Τζωρτζή είναι το μοναδικό ελαιόλαδο από την περιοχή μας που απέσπασε βραβείο στο Διαγωνισμό Ποιότητας «ΚΟΤΙΝΟΣ 2019», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4 & 5 Μαρτίου στην Αθήνα, στο διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) εργαστήριο οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου.
Η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης – ημερίδας που διοργανώνει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 10:00, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων «Foodexpo 2019», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).
Το βιολογικό ελαιόλαδο Olvia απέσπασε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των βιολογικών ελαιολάδων, ενώ στις κατηγορίες ΠΓΕ και συμβατικών ελαιολάδων δεν αναδείχθηκαν ελαιόλαδα από την περιοχή μας.