ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Μαζί και στο θάνατο…
Συγκίνηση έχει προκαλέσει σε χωριό του νησιού μας η απώλεια ενός αγαπημένου ζευγαριού που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 17 ωρών η σύζυγος από τον σύζυγο και θα κηδευτούν μαζί σήμερα Κυριακή το απόγευμα.
Η 52χρονη σύζυγος πέθανε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής νικημένη από την επάρατη νόσο, ενώ μια ημέρα μετά, το απόγευμα του Σαββάτου, ο 54χρονος σύζυγος μη αντέχοντας το βάρος από την απώλεια της αγαπημένης του προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
Όλα έγιναν σε μια στιγμή. Περίπου στις 16:00 ο 54χρονος επαγγελματίας ανέβηκε με μια σκάλα σε δέντρο της αυλής και έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν ιμάντα από τον οποίο κρεμάστηκε. Λίγη ώρα αργότερα με το μακάβριο θέαμα βρισκόταν αντιμέτωπο ένα από τα παιδιά του που κατέρρευσε μπροστά σε αυτήν την εικόνα, όπως και ένας γείτονας που έτρεξε για βοήθεια.
Όλοι στο χωριό μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι, γονείς τριών ενήλικων παιδιών, τα δυο εκ των οποίων έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. «Ήταν υπέροχοι άνθρωποι και γονείς, όπως και τα παιδιά τους είναι από τα καλύτερα του χωριού μας», είπαν κάτοικοι στα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ. Και συνέχισαν εξηγώντας ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε για πολλά χρόνια με την επάρατη νόσο. «Την πήγε παντού ο συχωρεμένος που την υπεραγαπούσε. Αγωνίστηκαν χέρι-χέρι για πάνω από 10 χρόνια, δυστυχώς όμως το λάδι στο καντήλι της κοπέλας σώθηκε και εκείνος δεν άντεξε», έλεγαν οι χωριανοί.