Το Despacito… ταξιδεύει στη Λέσβο του καλοκαιριού

309

Η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, το Despacito έγινε αυθόρμητα, διασκευή τον Αύγουστο, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Μολύβου και ταξιδεύει, από την Παρασκευή, στα κοινωνικά δίκτυα του κόσμου κάνοντας γνωστές μέσα από την μουσική τις ομορφιές του τόπου μας. Ήδη ένας από τους σπουδαιότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς κλασικής μουσικής παγκοσμίως, o “Classic fm” το μοιράζεται στην σελίδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/molyvosfestival/videos/1513140152065074.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, τρεις κορυφαίοι σε παγκόσμιο επίπεδο, μουσικοί που συμμετείχαν, ο Λεχ Αντόνιο Ουζσύνσκι-βιόλα, ο Τίμοθυ Ρίνταουτ-βιόλα και ο Πετρίτ Τσέκου-κιθάρα είχαν την ιδέα να ερμηνεύσουν το κομμάτι με όργανα της κλασικής μουσικής και φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Μολύβου. Οι συνεργάτες του Φεστιβάλ- LandArt productions – ήταν εκεί για να το καταγράψουν και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βιόλες που ερμηνεύουν το κομμάτι είναι του 16ου και 17ου αιώνα! Το αποτέλεσμα είναι μία ακόμη απόδειξη της δύναμης που έχει η μουσική να δημιουργεί γέφυρες και να συνδέει!

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=HbAFsfkPBkk.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here