«Διαζύγιο» με Πατρίκα

-Δεν θα ασχοληθεί με την διοίκηση του συλλόγου 

Την επιθυμία του να αποστασιοποιηθεί από τα διοικητικά του συλλόγου εξέφρασε ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Στέλιος Πατρίκας, που όπως ξεκαθάρισε, επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του συλλόγου του Αρίωνα Παλαιοκήπου.

Έτσι, ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για την ομάδα του Αρίωνα Παλαιοκήπου, που ουσιαστικά «μεγάλωσε» στην εποχή του Πατρίκα. Με τον Στέλιο Πατρίκα στο τιμόνι της διοίκησης του συλλόγου εδώ και τρία χρόνια, η ομάδα κατάφερε από την αφάνεια της Γ΄ τοπικής κατηγορίας, να προβιβαστεί στην Β΄ τοπική και από εκεί, άμεσα στην Α’ κατηγορία, ενώ στην ισοβαθμία έμεινε εκτός play off πρωταθλήματος, καταφέρνοντας στον όμιλο της παραμονής να σώσει την χρονιά και να μείνει στην κατηγορία.

Αυτό, όμως, δεν ήταν στους στόχους της ομάδας, που στόχευε σε κάτι καλύτερο, και άφησε μια πίκρα σε όλους στην ομάδα. Η έλλειψη χρόνου τώρα έρχεται να απομακρύνει από τα διοικητικά τον Πατρίκα, με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, να ετοιμάζεται για μια κρίσιμη γενική συνέλευση, εκεί που θα αποφασιστεί η επόμενη μέρα για τον σύλλογο και θα σχεδιαστεί η «μετά – Πατρίκα» εποχή.