Εφτάψυχος Αίγειρος!

-Τεράστια νίκη για τα Μιστεγνά

Μεγάλη έκπληξη μας επεφύλασσε η 7η αγωνιστική στον όμιλο παραμονής της Α΄ κατηγορίας, με τον Αίγειρο να κάνει την νίκη της αγωνιστικής και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ρεπό είχε ο Απόλλων Δαφίων.
Με το «μαχαίρι στα δόντια» αγωνίστηκαν οι παίκτες του Αίγειρου Μιστεγνών, παίζοντας με πάθος και αυταπάρνηση, με έναν και μόνο στόχο, την νίκη, που θα έφερνε ξανά την ελπίδα.
Οι παίκτες του Αιγέα ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πριν το ημίχρονο. Στη συνέχεια εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του Πλωμαρίου, με τον Αίγειρο να ισοφαρίζει, και με τον νεαρό Δεσποτίδη, να καταφέρνει να προηγηθεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι, κρατώντας το υπέρ του αποτέλεσμα έως και το σφύριγμα της λήξης, με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Σημαντική νίκη και για τον Πολιχνίτο, που επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του Αλκιβιάδη, με την ομάδα του Κάτω Τρίτους να βυθίζεται στην βαθμολογία, και πλέον να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Η «Προό» έκανε τρομερή εμφάνιση στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη, τον οποίο και συνέτριψε με 5-0, και πλέον νιώθει πιο άνετος και θα προσπαθήσει με άλλον αέρα να διεκδικήσει την παραμονή του, με την Προοδευτική να σκαρφαλώνει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.
Τέλος, ο Αρίων Παλαιοκήπου, κατέκτησε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Παλλεσβιακού, και είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία.
Βαθμολογίες:
Β΄ όμιλος
1) Αιγέας Πλωμαρίου 18 19 6
2) Απόλλων Δαφίων 15 10 1
3) Οδυσσέας Ελύτης 14 10 12
4) Αρίων Παλαιοκήπου 13 9 11
5) Προοδευτική Σκ. Καλλονής 9 10 10
6) Παλλεσβιακός 7 8 11
7) ΑΟ Πολιχνίτου 7 7 11
8) Αίγειρος Μιστεγνών 6 9 13
9)Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους 5 5 11