Εγκαινιάζεται η 22η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής στο Μανταμάδο

328

Η 22η Παλλεσβιακή  Έκθεση Κεραμικής ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 28 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο  Μανταμάδου.

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής, στην έκθεση φέτος θα συμμετάσχουν  κεραμιστές από την Πάτρα, την Αργολίδα, τη Στυλίδα, την Κρήτη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λήμνο, αλλά και κεραμιστές από Τουρκία, Γαλλία και Κύπρο. Ιδιαίτερο συμβολισμό θα έχει και μια συμμετοχή κεραμιστή από την Ίμβρο.

«Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιρασθούν αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Πολύκεντρου και το σήμα της έκθεσής μας, ενώ ευχής έργον θα ήταν να λειτουργήσει και μόνιμη έκθεση κεραμικής στο Μανταμάδο, στο Πολύκεντρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Τζελαϊδής.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ στην τελετή των εγκαινίων θα συμμετάσχει η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών «ΧοροΟδοιπόροι». Στο πλαίσιό της προγραμματίζεται και συναυλία με επώνυμο καλλιτέχνη, η οποία ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ.