Εκτός Αρίωνα Μήθυμνας ο Μουντανάρης

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» γνωστοποιήθηκε η είδηση πως ο Στέλιος Μουντανάρης δεν αποτελεί πλέον προπονητή του Αρίωνα Μήθυμνας, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία της ομάδας να τερματίσει στην τετράδα του ομίλου και να συμμετάσχει στον όμιλο του πρωταθλήματος.

Η απόφαση που έφερε την λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν του προπονητή. Αυτός ήταν που ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας του Μολύβου, Νίκο Σαπουνά πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, καθώς ο στόχος της ομάδας για παραμονή και είσοδο στα  play off επετεύχθη και δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνει ο ίδιος περαιτέρω την ομάδα. Εξάλλου η ομάδα δεν έχει θέσει κάποιον άλλο στόχο πέραν του να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στον νέο, πιο απαιτητικό όμιλο και να καταφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Έτσι, μετά από ένα πετυχημένο εξάμηνο στην άκρη του πάγκου του Αρίωνα, ο έμπειρος προπονητής θα αναζητήσει νέες προκλήσεις από τον πάγκο κάποιας άλλης ομάδας. Από την πλευρά του, ο Αρίων Μήθυμνας θα βγει στην ποδοσφαιρική αγορά για να βρει τον επόμενο που θα πάρει το χρίσμα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να την οδηγήσει στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου.