Ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος για το χειμώνα!

459

Το «Κτήμα Οινοφόρος« ξεκινά και φέτος τη χειμερινή λειτουργία του στις ανακαινισμένες αίθουσές του, όπου θα φιλοξενήσει ποικίλα μουσικά σχήματα. Πρόκειται για μία ποιοτική μουσική σκηνή, ένα χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων γάμου, βάπτισης, που προσφέρεται επίσης και για εταιρικές εκδηλώσεις, διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων και συνεδρίων, παρουσιάσεις προϊόντων, επιδείξεις μόδας, κοπή πίτας.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην κάβα και τα κελάρια, να αφεθεί στις γεύσεις και τα αρώματα, καθώς και να συμμετέχει σε δοκιμές κρασιού με την καθοδήγηση οινολόγου. Συγχρόνως μπορεί να ενημερωθεί για οινικές εκδόσεις και να επιλέξει αξιόλογα κρασιά και ιδιαίτερα αντικείμενα που τα συνοδεύουν.

Στις εγκαταστάσεις του Οινοφόρου παράγονται 5 ετικέτες κρασιών: Δάφνις & Χλόη λευκό (λευκός ξηρός οίνος), Δάφνις & Χλόη ερυθρό (ερυθρός ξηρός οίνος), Μάκαρα (ερυθρός ξηρός οίνος), RΟSE KLEOPATRA (ροζέ ξηρός οίνος) και DOLCE KLEOPATRA(ερυθρός ημίγλυκος οίνος), όλα σε συσκευασία των 750 και 187ml, τα οποία σερβίρονται στις εκδηλώσεις.

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως πολυχώρος που δίνει τη δυνατότητα επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας, με υψηλού επιπέδου παροχές σε ένα φιλόξενο και ζεστό χειμερινό περιβάλλον με απαράμιλλη θέα!

Παροχές:

Ανανεωμένα μενού

-Λειτουργία σύγχρονου bar

-Φως και ήχος υψηλών προδιαγραφών

-Δυνατότητες προβολής

Νυφική σουίτα

-Ξεναγήσεις – φωτογραφίσεις στους χώρους

-Χώροι προσβάσιμοι στα ΑΜΕΑ

Παιδότοπος

-Οργανωμένο parking.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail (oinoforos_lesvos@hotmail.com) ή στα τηλέφωνα 6974197399, 22510 44738, 22510 28663. Οι κρατήσεις για γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις και εταιρικές-καλλιτεχνικές εκδηλώσεις γίνονται και ηλεκτρονικά, μέσω του site στο http://eshop.lesvios-oinos.gr/el/oinoforos, και στο facebook θα βρείτε την σελίδα στο: https://www.facebook.com/OinoforosLesvosWines.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here