Ενοικιαζόμενα δωμάτια «Φοντάνα»: Ποιότητα σε προσιτές τιμές

568

Το όνομα «Φοντάνα» παραπέμπει στη θρυλική καφετέρια της προκυμαίας, αγαπημένο στέκι και σημείο συνάντησης στην πόλη. Ο κ. Τάσος Σαράφογλου διατηρεί με το ίδιο όνομα τα γνωστά ενοικιαζόμενα δωμάτια στην καρδιά της αγοράς. Ο ίδιος λειτούργησε την καφετέρια «Φοντάνα» το 1972 και τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1976, ξεκίνησαν να λειτουργούν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Όταν κάτι είναι πετυχημένο δεν το αλλάζεις. Η καφετέρια αυτή έχει αφήσει εποχή, δεν είχε και πολλά μαγαζιά τότε η Μυτιλήνη και αυτό ήταν στην εποχή του το καλύτερο μαγαζί. Αγαπήθηκε από γενιές και γενιές», μας λέει ο ίδιος.

Τα Ενοικιαζόμενα δωμάτια «Φοντάνα» στην οδό Σαπφούς και Αρίωνος (πρώτη παράλληλος πάνω από την κεντρική αγορά), είναι επίσης από τα πιο γνωστά στη Μυτιλήνη. Στα Ιταλικά «Fontana» θα πει πηγή, κρήνη, οπότε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Φοντάνα» είναι η «πηγή» για όσους αναζητούν ένα  όμορφο περιποιημένο κατάλυμα με σύγχρονο εξοπλισμό, που καλύπτει τις ανάγκες. Διαθέτει 11 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα. Ανακαινίζονται τακτικά για να προσαρμόζονται στις ανάγκες και να διατηρούνται πάντα σε άριστη κατάσταση. Τελευταία ανακαίνιση έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργούν κατά βάση ο κ. Σαράφογλου μαζί με το γιο του.

«Δεν είναι τουριστικό κατάλυμα, δεν δουλεύουμε με τον τουρισμό. Είμαστε εμπορικό, επαγγελματικό κατάλυμα καθώς και κατάλυμα για φοιτητές», τονίζει ο κ. Σαράφογλου.

Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους τη δεκαετία του ’70, τα δωμάτια νοικιάσθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό, για τους ναυτικούς που υπηρετούσαν στο νησί. Στη συνέχεια ανακαινίσθηκαν και η πελατεία άλλαξε. Φιλοξενούν αντιπροσώπους που έρχονται για επαγγελματικά ταξίδια στο νησί, επισκέπτες για θρησκευτικό τουρισμό, αλλά και πολλούς φοιτητές που έρχονται για λίγες ημέρες για τις εξεταστικές ή για την ορκωμοσία. Ανάμεσα στους επώνυμους επισκέπτες της «Φοντάνας» είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Χατζής, καθώς και ο Χρήστος Δάντης.

Τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση plasma, βραστήρα, ίντερνετ, πιστολάκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του επισκέπτη. «Έχουμε φροντίσει να έχουμε γρήγορο ίντερνετ γιατί αυτό θέλουν οι φοιτητές που μας προτιμούν εδώ και πολλά χρόνια», αναφέρει ο κ. Σαράφογλου.

Στην προσφυγική κρίση, τα δωμάτια «Φοντάνα» δεν φιλοξένησαν πρόσφυγες και μετανάστες με επιλογή της διεύθυνσης, όμως φιλοξενούν κατά καιρούς αστυνομικούς, λιμενικούς, ΜΚΟ κ.ά..

«Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών προς τον επισκέπτη και φυσικά την καθαριότητα, λειτουργούμε με βάρδιες όλο το 24ωρο για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και έχουμε ιδιαίτερα καλές τιμές. Και αυτό μας έχει δικαιώσει. Όλα αυτά τα χρόνια διατηρούμε μια σταθερή πελατεία, δεν έχουμε μείωση, αντίθετα έχουμε κατά διαστήματα αύξηση της κίνησης, γεγονός που δείχνει ότι η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται και ο κόσμος μας προτιμάει», καταλήγει ο ίδιος.

Σαπφούς & Αρίωνος 14 ΜυτιλήνηΣαπφούς & Αρίωνος 14 ΜυτιλήνηΤηλ.  22510 47920 , 2251100644 |  Fax. 2251100314  Email. fontanaroomsmytilini@gmail.com | www fontanalesvos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here