Εντυπωσίασαν τα «Πασπαρτουδάκια»

Στο φιλόξενο θεατράκι των «Αστέγων» το περασμένο Σάββατο, ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά έργα, ο «Πίτερ Παν» παίχθηκε από παιδιά, με κοινό τους μεγάλους. Το παιδικό τμήμα των «Πασπαρτού» εντυπωσίασε για το ταλέντο, τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση μικρών παιδιών, τα οποία σε πολλά σημεία… θύμιζαν μεγάλους.


Η Φάνια Βαλάση σαν μια νεράιδα του παραμυθιού μεταμόρφωσε με το ραβδάκι της τα «Πασπαρτουδάκια» σε μικρούς ηθοποιούς, μεταδίδοντάς τους την αγάπη για το θέατρο, την αφοσίωση και πάνω απ’ όλα την ενέργειά της πάνω στο θεατρικό σανίδι. Και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή η ενέργεια που έβγαλαν αυτά τα παιδιά πάνω στη σκηνή των «Αστέγων», ο συντονισμός τους, η συγκέντρωση και η ωριμότητα με την οποία απέδωσαν τους ρόλους τους, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που γέμισε ασφυκτικά το θεατράκι. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης ήταν επίσης εξαιρετικά με την πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας Γερούλια στους φωτισμούς.


Τα «Πασπαρτουδάκια» συμπληρώνουν τρία χρόνια και κάποια από τα παιδιά από το ξεκίνημα, μεγαλώνουν μαζί με το παιδικό τμήμα της θεατρικής ομάδας, οπότε είναι βέβαιο ότι θα τους ξαναδούμε πολλές φορές στο μέλλον.