Επαναλειτούργησε η επιχείρηση Ανδριώτη

  • Για οικοδομικά υλικά, κι ό,τι άλλο χρειάζεται κανείς για την κατασκευή και την ανακαίνιση

Επαναλειτούργησε το τελευταίο δίμηνο, μετά από 8 μήνες απουσίας από την τοπική αγορά, καθώς ο ιδιοκτήτης βρισκόταν εκτός Λέσβου, η επιχείρηση οικοδομικών υλικών του Παναγιώτη Ανδριώτη στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Μυτιλήνης – Καλλονής, πριν την αντιπροσωπεία των αδελφών Κόρακα.

Το come back της επιχείρησης γίνεται με ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές και προσφορές σε μια σειρά προϊόντων και εμπορευμάτων που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών στο χώρο της οικοδομής και των κατασκευών.

Στην επιχείρηση του Παναγιώτη Ανδριώτη μπορεί να βρει κανείς εκτός από ξυλεία, χρώματα και εργαλεία, ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το στοκ που διαθέτει σε πέτρες και πλάκες, γρανίτες, μαρμάρινες και βοτσαλωτές, βρύσες για εξωτερικούς χώρους κατοικιών, καθώς και φούρνους και σιντριβάνια, οικίσκους  (κοντέινερ) σε προσφορές, κεραμίδια, τσιμεντόλιθους, σιδερικά, όπως υλικά περιφράξεων, πάσσαλοι και πλέγματα και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται κανείς σήμερα για κατασκευές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και ανακαινίσεις. Επίσης η επιχείρηση διαθέτει μεγάλη ποσότητα πετροκάρβουνου σε ιδιαίτερα δελεαστική προσφορά.

Η επιχείρηση οικοδομικών υλικών Παναγιώτη Ανδριώτη λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00, ενώ για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6978168632 και 6974084096, πάντα με τη φιλική εξυπηρέτηση του κ. Ανδριώτη.