Επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

227

Εκδήλωση οργανώνει αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Κομματική Οργάνωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου του ΚΚΕ, τιμώντας τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης. Η εκδήλωση με τίτλο «Οι κόκκινοι καρποί του Οκτώβρη στην Τέχνη και τον Πολιτισμό», θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο θέατρο του ΦΟΜ.

«Η Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση υπήρξε το κορυφαίο κοσμοϊστορικό γεγονός του 20ού αιώνα, που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός ούτε αιώνιος είναι, ούτε ανίκητος. Ενέπνευσε την εργατική τάξη και τους λαούς σε όλο τον κόσμο. Ότι μπορεί να οικοδομηθεί μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Με κατακτήσεις που διαμορφώνουν μια ζωή ανώτερου επιπέδου, άπιαστο όνειρο για τον καπιταλισμό».

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι  η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ. Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα (χορός, μουσικό πρόγραμμα και χορευτικό).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Σύλλογος Tάνγκο Eν χορώ (χορός βαλς), Αϊβαλιώτου Μαρία και Σταμόπουλος Κώστας (αφήγηση), Λία Κεφαλά (πιάνο), Ειρήνη Παπανικολάου (σαξόφωνο), Διεθνής Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΑΝΤΕΖΝΤΑ» (χορευτικό).

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση-αφιέρωμα για τα 100 Χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της ”ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here