Με επιτυχία το 4ο τουρνουά στην μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη

396

Οι διοικήσεις του Θησέα και Ελπίδων Παναγιούδας, σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου διοργάνωσαν το 4ο τουρνουά μπάσκετ  «ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ». Σε ένα κατάμεστο κλειστό στην Νεάπολη, που φάνηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το τουρνουά, αγωνίστηκαν περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες, από τις Ακαδημίες του ΘΗΣΕΑ, των ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΝ., της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΜΗΘ., του ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ, οι Παμπαίδες του ΘΗΣΕΑ και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, οι ομάδες κορασίδων και γυναικών.

Όλοι χάρηκαν το μπάσκετ και τίμησαν την μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη, ενώ το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  Διαιτητών Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.) Κώστας Μπούσιος και ο Πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ Δημήτρης Κουκουνιάς.

Τιμήθηκαν από τον ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας  η  Ευαγγελία Αφεντούλη,  που υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και από τα πιο δραστήρια μέλη αυτού, καθώς τα παιδιά της Γιάννης, Κωνσταντίνα και Αθανασία έπαιζαν και πρόσφεραν στο σύλλογο και ο Ευάγγελος Καραλούδας, που για μεγάλο διάστημα υπήρξε η κολόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Θησέα από την θέση του Γενικού αρχηγού  και φυσικά πατέρας δυο από τις πιο σημαντικές παίκτριες της ομάδος μπάσκετ γυναικών, της Παρασκευής και της Άρτεμης. Με ανακοίνωσή τους τα σωματεία ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημήτρη Αλεξίου και τα μέλη του Δ.Σ., τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης,  την Διοίκηση του Γυμναστηρίου Νεαπόλεως και τον υπεύθυνο του κυλικείου του, τα σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά, την ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Λέσβου.