Εποχή Καραμπάση για Αιολικό!

Τέλος σε ένα ακόμα καλοκαιρινό θρίλερ για τον Αιολικό ήρθε πριν λίγες μέρες, καθώς ο ιστορικός σύλλογος της Μυτιλήνης κατάφερε να βρει τον δρόμο στο διοικητικό αδιέξοδο που είχε προκύψει μετά την αποχώρηση του Σταύρου Γριπιώτη από την προεδρία της ομάδας. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραμπάση, έναν παλιό γνώριμο της ομάδας του Αιολικού. Ο Γιάννης Καραμπάσης με καταγωγή από την Μυτιλήνη, επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και με μεγάλη αγάπη προς τον σύλλογο της Μυτιλήνης, θα είναι ο νέος πρόεδρος του Αιολικού. 

Ο ίδιος, εκπροσωπώντας και μια ομάδα επιχειρηματιών από την Αθήνα, ήρθε σε επαφή με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Γριπιώτη, δείχνοντας την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα του νησιού και να την βοηθήσει να ορθοποδήσει. Μετά από πολλές συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών, βρέθηκε η χρυσή τομή, που κλείδωσε την συμφωνία και την επιστροφή του Γιάννη Καραμπάση στα διοικητικά του Αιολικού, μετά από 12 χρόνια, καθώς ο ίδιος είχε ασχοληθεί ξανά ενεργά με την ομάδα,  όταν προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν λίγους μήνες αργότερα να αποσυρθεί από την θέση του. 

Πλέον, επιστρέφει ξανά στην προεδρία του συλλόγου, με σκοπό να ολοκληρώσει το έργο που δεν πρόλαβε το 2007, δίνοντας λύση σε ένα τεράστιο αδιέξοδο που προέκυψε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, διαδεχόμενος τον Σταύρο Γριπιώτη, που για χρόνια βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας, υπηρετώντας την με όλη του την δύναμη. 

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και πλέον όλοι τρέχουν για την δήλωση της ομάδας στις προκηρύξεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ βασική προτεραιότητα είναι να βρεθεί ο προπονητής που θα στήσει την ομάδα για την νέα σεζόν, αλλά και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι. 

Έτσι, η ομάδα του Αιολικού μπαίνει σε νέα εποχή, γυρίζοντας ακόμη μια σελίδα στην ιστορία της, με το νέο Δ.Σ. να θέλει να διατελέσει έργο και να σημειώσει επιτυχίες με τον σύλλογο της Μυτιλήνης. 

Ο Αιολικός εξέδωσε και ανακοίνωση για την σύσταση του Δ.Σ., η οποία ακολουθεί αναλυτικά παρακάτω:

«Ο Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός  ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την 09/07/2019, αποφάσισε τη συγκρότησή του σε Σώμα ως εξής: 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΕΡΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ 
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΚΟΣΜΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΒΟΥΡΓΟΥΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΤΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο θα πλαισιώσουν ως αναπληρωματικά μέλη: 

1) ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ
2) ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΝΑΡΟΣ 
3) ΤΑΚΗΣ ΤΥΡΟΠΩΛΗΣ
4) ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΖΙΜΗΣ
5) ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
6) ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
7) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
8) ΠΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9) ΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
10) ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΟΝΑΤΑΣ 

Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα καθοριστούν οι αρμοδιότητες και οι επιτροπές λειτουργίας της ομάδας. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                         
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»