Εποχικό προσωπικό ζητά η Coca-Cola

434

Σε προσλήψεις προσωπικού 60 ατόμων για εποχική εξάμηνη απασχόληση προχωρά η Coca-Cola Τρία Έψιλον  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Λέσβος.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι η Coca-Cola Τρία Έψιλον για ακόμη μια χρονιά, δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Η εταιρεία αναζητά ανθρώπους αποφασισμένους που επιθυμούν μια καριέρα στις πωλήσεις με χαρτοφυλάκιο τα πιο iconic brands που χαρίζουν καθημερινά χαρά σε εκατομμύρια καταναλωτές. Αφοσίωση, επαγγελματισμός, αυτοπεποίθηση και όρεξη για μάθηση είναι μερικά από τα βασικά συστατικά επιτυχίας.

Μέσα από την εξάμηνη απασχόλησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, για την  Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι σημαντικό να δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους ανθρώπους της, καθώς αποτελούν τη δύναμη που την οδηγεί στην επιτυχία. Έτσι, το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζομένων παρέμειναν σε οργανικές θέσεις της εταιρείας.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρουν στον ιστότοπο https://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras.

Οι 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης που προσφέρει φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον αφορούν τις παρακάτω 18 περιοχές στην ηπειρωτική χώρα, αλλά και στα νησιά:

1.Αργολίδα

2.Ζάκυνθος

3.Ηλεία

4.Θάσος

5.Κέρκυρα

6.Κεφαλονιά

7.Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά)

8.Κυκλάδες

9.Κως

10.Λέσβος

11.Μεσσηνία

12.Πρέβεζα

13.Ρόδος

14.Σάμος

15.Σκιάθος

16.Σκόπελος

17.Χαλκιδική

18.Χίος