«Έρχεται» μεγάλη προκήρυξη για μόνιμους στα Ταχυδρομεία

1245

Μέσα στο νέο έτος μέχρι την άνοιξη αναμένεται να προχωρήσει από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για τα Ταχυδρομεία και μάλιστα για έναν σημαντικό αριθμό προσωπικού, καθώς αναμένεται να προκηρυχθούν 510 θέσεις ταχυδρόμων, οδηγών και υπαλλήλων για διάφορες υπηρεσίες της Ελλάδος και τις κεντρικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.

Συγκεκριμένα προβλέπονται 230 Ταχυδρόμοι, 215 Υπάλληλοι Εσωτερικής εκμετάλλευσης, 25 Διοικητικοί στις ειδικότητες: Διοίκησης Εκμετάλλευσης 15, Τεχνικών-Ηλεκτρ. Μηχ/κών 3, Πληροφορικής 7, 25 Οδηγοί και 15 Διαμετακομιστές.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ, καθώς επίσης και την υποβολή της εκτυπωμένης αίτησής τους με τα δικαιολογητικά σε φάκελο.

Υπενθυμίζουμε ότι ειδικά την τελευταία δεκαετία οι προσλήψεις στα ταχυδρομεία γίνονται με το σταγονόμετρο και καθώς συνταξιοδοτούνται υπάλληλοι σε αρκετές ταχυδρομικές υπηρεσίες υπάρχουν σοβαρά προβλήματα καθημερινής λειτουργίας, με συνέπεια το λιγοστό προσωπικό να μην μπορεί να ανταποκριθεί και να απαξιώνονται τα ΕΛ.ΤΑ., καθώς οι προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων είναι λίγες σε σχέση με τις ανάγκες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here