«Έρχονται» 53 θέσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας

53 θέσεις τακτικού προσωπικού πρόκειται να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα από το ΑΣΕΠ για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), καθώς ήδη έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση και η κατανομή από το Υπουργείο Εργασίας.

Οι 53 θέσεις κατανεμήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας κυρίως όμως στις κεντρικές υπηρεσίες με πλησιέστερη για το νησί μας μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού Οικονομικού για την Επιθεώρηση Εργασίας της Χίου.

Επίσης έχει κατανεμηθεί μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης – Διοικητικού Οικονομικού με πτυχίο Νομικής για το Τμήμα Συντονισμού Εργασιακών Σχέσεων Αιγαίου μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας και μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πειραιώς – Δυτικής Αττικής και Αιγαίου.

Θέσεις επίσης έχουν κατανεμηθεί και σε άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την κατανομή τη σκυτάλη παίρνει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού που θα προχωρήσει στην έκδοση και την δημοσίευση της προκήρυξης μέσω της οποίας θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι,  καθώς και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.