Έριξε αυλαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist

1022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως 9 Ιουλίου 2018, στην Πέτρα και συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού Δήμου Λέσβου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 300 αθλητές από 60 ομίλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και αντιπροσωπείες από την Κύπρο.

Χτες το μεσημέρι έγινε η τελετή λήξης των αγώνων με τις απονομές των επάθλων στους νικητές των αγώνων και τις τιμητικές πλακέτες σε χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης. Τα οφέλη από μια τέτοια εκδήλωση και η προβολή της Λέσβου κατά τη διάρκεια των αγώνων, σίγουρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικά και πολλαπλά. Μέσα από τις προσπάθειες των αθλητών στα πλαίσια αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης προβλήθηκε  η  Λέσβος πανελλαδικά και αναδείχτηκαν, για ακόμη μια φορά, τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα στη διοργάνωση ναυταθλητικών αγώνων.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λέσβου σημειώνει πως «είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες αξιόλογες  προσπάθειες και τις στηρίζει με θέρμη και ενθουσιασμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή και ποιοτική διοργάνωση των αγώνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ