Αιτήσεις για τις 2 θέσεις γραφείου στη ΔΕΗ

1206

Σήμερα Δευτέρα θα γίνει η επίσημη ανάρτηση από τη ΔΕΗ της προκήρυξης για την πρόσληψη 36 υπαλλήλων για την κάλυψη εποχικών αναγκών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Χίος, Σάμος και η Λέσβος όπου κατανέμονται 6 θέσεις (δύο σε κάθε νησί).

Για τη ΔΕΗ Λέσβου οι θέσεις που θα καλυφθούν για τις ανάγκες του καταστήματος των γραφείων της ΔΕΗ Μυτιλήνης είναι δυο και συγκεκριμένα έχουν ως εξής ανά εκπαιδευτική κατηγορία και ειδικότητα:

-1 θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Υπαλλήλων Γραφείου (κωδικός θέσης 517)

-1 θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Υπαλλήλων Γραφείου (κωδικός θέσης 518).

 

Αιτήσεις

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από αύριο Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιουλίου, ενώ τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών και το αντικείμενό τους θα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της ΔΕΗ, καθώς και άλλες εργασίες γραμματειακής υποστήριξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών, ενώ τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκαιρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες αναφέρονται λεπτομερώς στην προκήρυξη, την οποία μπορούν να αναζητήσουν στη ΔΕΗ, ενώ προβλέπεται και η ανάρτησή της στο δημαρχείο. Μπορούν επίσης να απευθύνονται και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΕΗ Μυτιλήνης, στη διεύθυνση Οδυσσέα Ελύτη 5, Μυτιλήνη, 81.100, Κατάστημα Πωλήσεων ΔΕΗ Λέσβου.

Περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση μπορούν να ζητούν από την αρμόδια υπάλληλο κ. Ελευθερία Βερυβάκη, επικοινωνώντας και τηλεφωνικά στο 22510 34250 (εσωτερικό 105).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here