Έβγαλε συμβούλιο και κατεβαίνει ο Κεραυνός

744

Μετά από προσπάθειες και συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Κεραυνός κατάφερε όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του, αλλά να βγάλει και ένα ισχυρό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Αν και μέχρι πριν από μερικές ημέρες η κατάσταση έδειχνε μη ανατρέψιμη στον σύλλογο του Αφάλωνα, η κινητοποίηση του Κώστα Κουρογένη που μπήκε μπροστά και «μάζεψε» όλους τους υπολοίπους, αποδείχτηκε καθοριστική, αφού ο Κεραυνός βρήκε την λύση.

Πρόεδρος παραμένει ο Παναγιώτης Χασαπάκης, με αντιπρόεδρο τον Μιχάλη Κανόγκα, επιστρέφει στην «ενεργό δράση» του συμβουλίου ο Μάκης Δουκάκης αλλά και ο Σαράντος Χατζηγιαννάκης, καθώς και άλλοι παράγοντες που θα δώσουν νέα ώθηση στην ομάδα. Προπονητής αναλαμβάνει ο Στρατής Μυρογιάννης που έχει ήδη ξεκινήσει τον καταρτισμό του ρόστερ. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:

-Πρόεδρος: Παναγιώτης Χασαπάκης

-Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Κανόγκας

-Ταμίας: Κουρογένης Κώστας

-Γενικός Γραμματέας: Γιαννάκας Ευστράτιος

-Μέλη: Σαράντος Χατζηγιαννάκης, Ασημάκης Δουκάκης, Σκαλοχωρίτης Ιγνάτης, Σγουρέλλης Ευστράτιος, Σγουρέλλης Ευάγγελος, Κανδύλης Παναγιώτης, Τσιριανέλλης Ευστράτιος

-Αναπληρωματικά μέλη: Κανδύλης Γεώργιος, Κοντηβέης Τάκης.

 

Πήρε και Βουργουτζή- Βαξεβάνη ο Αίγειρος

 

Άλλες δυο μεταγραφές φαίνεται πως ολοκληρώνει ο Αίγειρος, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην φετινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα των Μιστεγνών προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Βουργουτζή (ο οποίος πέρυσι αποτελούσε το «βαρύ πυροβολικό» του Βύρωνα Μόριας και έχει τεράστια εμπειρία), αλλά και του Κώστα Βαξεβάνη, αμυντικού (ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Αιολικό παλιότερα και έπαιζε στον Αρίωνα Μήθυμνας). Επίσης στον Ατρόμητο Ανεμότιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάκης Ελευθερίου που έμεινε ελεύθερος από τον Αίγειρο.

 

Όχι μεταγραφές για όσους χρωστούν

 

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΛ γνωστοποιεί προς τα σωματεία πως δεν θα μπορούν να αποκτούν και να αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές, εφόσον έχουν οφειλές προς την Ένωση: «Εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 και της μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 18011/29-6-17 έγγραφο της ΕΠΟ και της διάταξης του άρθρου 11 παρ. 13 δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές οι ομάδες, οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά για οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές [Ενώσεις – ΕΠΟ]. Παρακαλούμε για την τακτοποίηση των οφειλών σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούν να κατατεθούν από το σωματείο σας αιτήσεις μεταβολών και να πραγματοποιηθούν αποδεσμεύσεις – μεταγραφές κλπ. Τα ποσά πρέπει να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΕΠΣΛ [Τράπεζα Πειραιώς 5709-027361-509], ΙΒΑΝ GR 4101727090005709027361509] εφάπαξ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here