Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από ΣΦΑΑ, ΣΦΑΜ

Στην έκδοση ευχαριστήριων ανακοινώσεων προχώρησαν τόσο ο ΣΦΑΜ, όσο και ο ΣΦΑΑ, που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας της Μυτιλήνης σε εκτός έδρας παιχνίδι, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του Αιολικού, αλλά και για την φιλοξενία του Ιωνικού στο γήπεδο της Νίκαιας.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας έχει ως εξής: «Αυτό που ζήσαμε στη Νεάπολη δεν περιγράφεται με λόγια. Οι ογδόντα ηρωικοί φίλαθλοι της αγαπημένης ομάδας με συνεχή παλμό και κόσμια συμπεριφορά, όπως αρμόζει στην πολυετή παρουσία μας στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας, δείξανε περίτρανα ότι και οι λιγοστοί ρομαντικοί που μείνανε αξίζουν συγχαρητήρια.
Η αναγνώριση από τους εκατοντάδες φανατικούς φίλους των Rangers που ήρθαν στην εξέδρα, μας χειροκρότησαν θερμά, ανέβηκαν στα κάγκελα, δώσανε τα χέρια, είπανε ότι είσαστε μάγκες που ήρθατε σήμερα εδώ στην καυτή έδρα του Ιωνικού, μας είπανε ότι είσαστε οι μοναδικοί οπαδοί που χειροκροτούμε, όλοι οι άλλοι έφευγαν κακήν κακώς, χάναμε, κερδίζαμε, σας γουστάρουμε που ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας, όπου ίσως να μην το πιστεύανε και οι ίδιοι ότι θα πάμε οργανωμένα, έτσι λοιπόν γράφτηκε με χρυσά γράμματα και η δική μας ιστορία μαζί με τα αδέλφια μας από Μυτιλήνη στο πέταλο της θύρας 7 στη Νεάπολη.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον ακούραστο ηγέτη, επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας μας, τον κύριο Σταύρο Γρυπιώτη για το όνειρο που ζήσαμε φέτος, όλοι μαζί παλέψαμε, πολεμήσαμε, δώσαμε τη μάχη μέχρι το τέλος και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για τα αυξημένα μέτρα που πήρε σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα».
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, που ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας του Ιωνικού: «Σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας του Ιωνικού για την φιλοξενία τους.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά που διετέλεσε άριστα το καθήκον της κατά την μετάβαση προς το γήπεδο, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα.
ΣΦΑΜ – Θύρα 3»