Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2017

Μια «νόστιμη» έκπληξη για το 2017 ετοίμασε ο Σύλλογος των Απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου, η «Αναγέννηση», με το Γαστρονομικό Ημερολόγιο. Γεύσεις, μυστικά των γιαγιάδων και παράδοση του Μεσοτόπου στις σελίδες μιας καλαίσθητης και προσεγμένης έκδοσης, με όμορφη φωτογράφιση.

Κάθε μήνας και μια παραδοσιακή συνταγή του τόπου μας  όπως: Τεμπλούδια και μπακλαβά, κολοκυθόπιτα, σκορδαλιά με αγκάθια, χλωρά κουκιά γιαχνί, κολοκυθοανθοί με ρύζι, λιαστές τηγανητές ντομάτες, χάχλες και τραχανά, εφτάζυμο ψωμί, πετιμέζι από σύκα, γλυκά του κουταλιού (σταφύλι),  σφουγγάτο, μπλατζέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here