Γενική συνέλευση στον Αιολικό

330

Την ετήσια Γενική του Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 20.30,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αιολικός. Μια συνέλευση που γίνεται αρκετά νωρίς αφού έχει περάσει ήδη ενάμισης και πλέον μήνας από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και το αύριο είναι αυτό που απασχολεί άπαντες.  Ο Σταύρος Γρυπιώτης όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει αρκετές επαφές και με φορείς και με άλλους παράγοντες, και το σίγουρο είναι πως θα πάει στην συνέλευση με την λογική να συνεχίσει το υπάρχον συμβούλιο και την νέα σεζόν, εκτός βέβαια αν υπάρξει άλλη πρόταση και διάδοχη κατάσταση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έχει συναντηθεί τόσο με εκπροσώπους του Δήμου και της Περιφέρειας, έχει συζητήσει και με τον Υφυπουργό Αθλητισμό κ. Βασιλειάδη και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού τον κ. Συναδινό, στα πλαίσια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ προ ημερών και έλαβε δεσμεύσεις για την στήριξη από πλευράς πολιτείας ως προς τις μετακινήσεις και γενικά δείχνει έτοιμος να παρουσιάσει ένα πλάνο εν όψει της νέας περιόδου.

Από την άλλη, τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκύψει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Σταμάτη Μαλέλη για να εμπλακεί με τον Αιολικό ή να στηρίξει μια προσπάθεια που θα γίνει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση του υποψήφιου Περιφερειάρχη από παράγοντες της ομάδας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι σήμερα κάτι χειροπιαστό. Αν αυτό συμβεί θα το μάθουμε στην συνέλευση  στην οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1.Διοικητικος απολογισμός 2017-2018

2.Οικονομικός απολογισμός 2017-2018

3.Εγγραφή και διαγραφή μελών

4.Συμπληρωματικές εκλογές για το Δ.Σ.

5.Ανακοινώσεις για την πορεία της ομάδας.