Για μια θέση στην Α’!

-Παλλεσβιακός – Φίλια ρίχνονται στην μάχη!

Ξεκίνημα στους διπλούς αγώνες που θα κρίνουν μια θέση στην Α΄ τοπική κατηγορία έχουμε την Κυριακή, με τον Παλλεσβιακό να υποδέχεται στην Μόρια τον ΕΜΑΣ Φίλια.
Ο Παλλεσβιακός, που τερμάτισε 6ος στον όμιλο των play – out του Α’ τοπικού, δεν κατόρθωσε να σωθεί απευθείας και θα πρέπει να παλέψει στην διαδικασία των μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία και να συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται στην υψηλότερη βαθμίδα του τοπικού.
Από την άλλη, η ομάδα της Φίλιας, τερμάτισε 2η στο Β΄ τοπικό, δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο, με τον Ορφέα Κεραμειών να παίρνει το πρωτάθλημα στην τελευταία στροφή. Πλέον, για να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο, θα πρέπει να προσπεράσει ένα τελευταίο – σημαντικό – εμπόδιο, αυτό του Παλλεσβιακού.
Μετά από κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣΛ, ορίστηκε πως το πρώτο παιχνίδι από αυτό το ζευγάρι παιχνιδιών, θα πραγματοποιηθεί με γηπεδούχο τον Παλλεσβιακό, με την ρεβάνς να γίνεται έξι ημέρες αργότερα, με γηπεδούχο την Φίλια.
Έτσι, την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στους δυο διεκδικητές της μίας θέσης στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Η ρεβάνς έχει οριστεί για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 16:45 στη Φίλια. Η ώρα έναρξης ορίστηκε να είναι νωρίτερα, ώστε, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες χρειαστεί να παίξουν παράταση ή να λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι, να προλάβουν όλα αυτά να γίνουν υπό το φως του ηλίου.