Γιατί φέτος τον χειμώνα το κρύο δεν θα μας απασχολήσει…

717

Το καλοκαίρι μπορεί να πήρε παράταση, αλλά μην μας ξεγελά και πολύ αυτό γιατί ο χειμώνας αργά ή γρήγορα θα μας χτυπήσει την πόρτα φέρνοντας μαζί του κρύο, υγρασία κτλ. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, όπως λέει και η λαϊκή ρήση, θα πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε πώς θα περάσουμε και αυτόν τον χειμώνα όσο πιο ζεστά και όμορφα γίνεται και να «κάνουμε το κουμάντο μας».

Για να συμβεί αυτό πολύ απλά θα πρέπει να απευθυνθούμε στους ειδικούς που θα μας συμβουλέψουν και θα μας προτείνουν λύσεις για την θέρμανση και όχι μόνο. Και όπου ειδικοί, αναφερόμαστε σε επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο, που έχουν ως πρώτο μέλημα να μας εξυπηρετήσουν και να μας αφήσουν ικανοποιημένους παρέχοντάς μας καλές και οικονομικές λύσεις. Ένας από αυτούς είναι η ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ  Α. Δήμου – Β. Βόμβας Ο.Ε. η οποία βρίσκεται στην Επάνω Σκάλα (δίπλα από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου) και αποτελεί εγγύηση για τον καταναλωτή που θέλει να ζεσταθεί και να κάνει οικονομία στο σπίτι του, έχοντας μια εμπειρία 24 ετών στο χώρο αφού λειτουργεί από το 1924.  Στην επιχείρηση θα βρείτε ό,τι έχει να κάνει με θέρμανση, ηλιακά, υδραυλικά και κλιματισμό, με τις πιο επώνυμες μάρκες αλλά και πολύ οικονομικά. Επίσης θα βρείτε τον καλύτερο ελληνικό λέβητα της αγοράς στην καλύτερη τιμή, ο οποίος καίει όλα τα καύσιμα βιομάζας, έχει υπερυψηλή απόδοση, με πολλαπλούς διαδρόμους καυσαερίων, ενώ ο καθαρισμός και η συντήρησή του είναι «παιχνιδάκι».

Φυσικά προσφέρεται στην καλύτερη τιμή και θα σας ζεστάνει όλο τον χειμώνα. Εκεί επιπλέον θα βρείτε ενεργειακές ξυλόσομπες και σόμπες pellet, σόμπες με μοναδικό design, άριστη κατασκευή και εξαιρετική αντοχή, οι οποίες ξεκινάνε από 180 ευρώ. Εκτός από τη θέρμανση, η ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ διαθέτει ηλιακά Falcon που προστατεύουν το περιβάλλον, εξοικονομούν ενέργεια, αλλά και… χρήματα στο πορτοφόλι σας, αφού με 600 μόλις ευρώ μπορείτε να κάνετε απόσβεση μέσα σε λίγους μήνες και να ‘χετε πάντα ζεστό νερό. Και αν θέλετε πιο εύκολες και απλές λύσεις που θα σας «εξυπηρετούν» χειμώνα – καλοκαίρι, εδώ υπάρχουν όλων των ειδών τα κλιματιστικά και οι πιο επώνυμες και οικονομικές μάρκες. Όλα τα παραπάνω προϊόντα επιδοτούνται με ποσοστό 70% στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ». Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τι ταιριάζει στον χώρο και στην… τσέπη σας, επισκεφτείτε την ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ στην Ναυμαχίας Έλλης 99β ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22510-46111. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here