Η ειδυλλιακή Λέσβος έγινε πρωτεύουσα της ευεξίας

365

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Ευεξίας, μια διαφορετική διοργάνωση  που ανέδειξε τις εναλλακτικές προτάσεις για  άσκηση, χορό, χαλάρωση,  σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, τους περιπάτους και γενικά τον υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό που λέμε… ευφορία!

Στο 1ο Euphoria International Festival, δεκάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σύστησαν στο κοινό την προσέγγιση της ευεξίας μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού αλλά και του χορού και της μουσικής, της ιππασίας, της διατροφής κ.ά. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα πλούσιο με διάφορες μορφές άσκησης, όπως Tai Tsi, Qi Qong, Pilates, Ορθοσωμία, αλλά και δράσεις αποχύμωσης, περίπατους στη φύση και διαλέξεις για την σωστή διατροφή και τη γνωριμία με τον εαυτό μας από ειδικούς. Τα βράδια πλαισιώθηκαν από μουσικές εκδηλώσεις και κινηματογραφικές προβολές. Ασφαλώς, υπήρξαν και δράσεις για παιδιά που είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν ζωγραφίζοντας.

Οι δεκάδες δράσεις του τριημέρου ξεκινούσαν νωρίς το πρωί και κρατούσαν μέχρι το βράδυ, πραγματοποιούνταν σε ειδυλλιακά σημεία του Μολύβου και της Πέτρας και έδιναν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τόσο το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, όσο και τα όμορφα τοπία της Λέσβου!

Το Euphoria International Festival διοργανώθηκε από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, ήταν υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, είχε την υποστήριξη του χρυσού χορηγού Robert Betz Transformation και άλλων χορηγών και υποστηρικτών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://www.euphoria-lesvos.com