Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Κάστρο Μυτιλήνης

344

«Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ» είναι ο τίτλος της συναυλίας  της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Κάστρο Μυτιλήνης, αύριο Τετάρτη, 1η Αυγούστου.

Όλα τα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πολύχρονη καριέρα της σπουδαίας ερμηνεύτριας αλλά και νέα της τραγούδια θα παρουσιάσει στο κοινό της Μυτιλήνης η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»… «Δυνατά δυνατά γίναν’ όλα δυνατά τ’ αδύνατα»… «Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη»… «Δεύτερη ζωή δεν έχει»… «Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές»… «Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι»… «Τα κορμιά και τα μαχαίρια άντε κάποτε αλλάζουν χέρια»… «Tης καληνύχτας τα φιλιά»… «Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ, για όλη τη ζωή μας σου μιλώ…», είναι τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και χιλιοτραγουδηθεί.

Δίπλα τους δύο καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το προσωπικό της label rEAct στην Panik Records: Το ατμοσφαιρικό “Αν ξημέρωνε” (στίχοι-μουσική: Κωνσταντίνος Σακκάς), αλλά και το “Την ίδια στιγμή να ζούμε” (μουσική: Αλέξανδρος Δράκος-Κτιστάκης, στίχοι: Λήδα Ρουμάνη) για το οποίο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράττει με το γκρουπ των ΤΑΚΙΜ.
Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας μας αλλά και στις πέντε ηπείρους κυριολεκτικά σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που γίνανε πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

Τιμές εισιτηρίων προπώληση 12 ευρώ, είσοδος 15 ευρώ.