Η Swarovski και στη Μυτιλήνη

Το νέο κατάστημα SWAROVSKI, διακοσμημένο με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική Crystal Forest, άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Ερμού 78 στη Μυτιλήνη και βρίσκεται στην διάθεση όλων όσων αγαπούν τα κοσμήματα με λάμψη υψηλής αισθητικής.

Η Swarovski ταυτίζεται με τη λάμψη και το φως, και είναι μια επωνυμία που περικλείει πολλές διαφορετικές πτυχές, από την παράδοση μέχρι την πρωτοπορία, την καινοτομία και τις νέες τάσεις. Η Swarovski είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των κοσμημάτων μόδας, και οι συλλογές της περιλαμβάνουν μοντέρνα κοσμήματα, αξεσουάρ, ρολόγια και διακοσμητικά είδη, τα οποία έχουν κατακλύσει το χώρο της μόδας και του design.

Στο κατάστημα της Μυτιλήνης θα βρείτε τη νέα Φθινοπωρινή συλλογή Swarovski, η οποία περιλαμβάνει και τα καινούργια κρυστάλλινα μονογράμματα της σειράς Swarovski Remix, καθώς και γούρια στο χρώμα του κάθε γενέθλιου λίθου, ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

H Swarovski συνεχίζει να δημιουργεί προσιτά προϊόντα, παρέχοντας ταυτόχρονα ομορφιά και ποιότητα, στηρίζοντας έτσι έναν αιώνα τεχνογνωσίας και πείρας, καθώς και αγάπης για τη γυναίκα.