Η τελική επιλογή για τις Μικτές Παίδων και Νέων

Οριστικοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι κλήσεις για τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Λέσβου, με τον Γιώργο Κομνηνό να ανακοινώνει την τελική 25άδα για κάθε ομάδα, μετά από μια σειρά προπονήσεων και επαφών με τους παράγοντες των σωματείων. Με ανακοίνωσή της η επιτροπή των Μικτών της ΕΠΣΛ αναφέρει: «Οι τερματοφύλακες θα παρευρίσκονται σε κάθε προπόνηση μέχρι την έναρξη του τουρνουά. Στην Μικτή Νέων εκλήθησαν 26 παίκτες διότι ο Σταυρινός Βασίλης ενημέρωσε την επιτροπή ότι υπάρχει πιθανότητα τον Δεκέμβριο να αναχωρήσει στο εξωτερικό και μέχρι να οριστικοποιηθεί η αναχώρησή του θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Όποιος από τους ποδοσφαιριστές απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις και χωρίς να ενημερώσει την επιτροπή, θα αποκλείεται και στην θέση του θα τοποθετείται ο επόμενος από τη λίστα που έχει δημιουργηθεί από τον προπονητή. Δικαιολογημένη απουσία θεωρείται κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιο πρόβλημα ατυχήματος. Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ομάδες θα παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων και όποιος ποδοσφαιριστής παρουσιάζει αισθητή βελτίωση θα καλείται αυτομάτως στις προπονήσεις. Μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά από την ΕΠΟ, τότε θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες της τελικής επιλογής των 18-20 παικτών. Μέχρι την τελική αυτή επιλογή η παραπάνω λίστα μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με την απόδοση και την συμμετοχή των παραπάνω, αλλά και των υπολοίπων που δεν κλήθηκαν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Γι’ αυτό τον λόγο οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κληθεί τη δεδομένη στιγμή καλούνται να μην σταματήσουν την προσπάθεια, αλλά να αποδείξουν μέσα από τους αγώνες των πρωταθλημάτων ότι μπορούν να κερδίσουν μια θέση. Επίσης, οι προπονητές να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Κομνηνό προς ενημέρωση για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών των ομάδων τους. Η Τεχνική επιτροπή και ο προπονητής ευχαριστούν όλα τα παιδιά  που συμμετείχαν στην επιλογή για το ήθος και τον ζήλο που επέδειξαν. Επίσης, ευχαριστούν τους προπονητές όλων των ακαδημιών για την άψογη συνεργασία που είχαν με τον κ. Κομνηνό και τέλος όλους τους γονείς για την άριστη συμπεριφορά τους».

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΛΕΣΒΟΥ

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2005 – 2006 Β’ – Γ’ ΦΑΣΗ, 25 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΠΑΙΔΩΝ)

Καλούνται την Δευτέρα 08/10/2018 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Θερμής οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ, ΤΣΕΡΔΑΝΗΣ, ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ. ΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΧΛΑΔΑΣ, ΜΑΪΣΤΡΕΛΗΣ, ΚΑΛΠΑΚΑΣ, ΔΟΥΒΑΛΕΤΑΣ, ΑΝΤΖΕΜΙΣ, ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΜΟΣ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΟΥΚΑΣ, ΚΑΠΑΪ, ΔΕΣΠΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΟΪΚΟΣ, ΡΟΪΔΗΣ, ΛΙΤΣΟΛΑΡΗ,ΜΑΡΙΟΛΑΣ.

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2003 – 2004 (ΝΕΩΝ)

Β’ – Γ’ ΦΑΣΗ, 26 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Καλούνται την Τετάρτη  στις 10/10/2018 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Μόριας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΚΟΥΖΙΝΟΓΛΟΥ, ΛΕΛΕΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΗΣ, ΚΟΒΡΑΣ, ΜΑΓΙΑΚΗΣ, ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ, ΝΤΟΥΛΕ, ΙΣΤΡΕΦΙ, ΛΕΜΟΝΟΣ, ΧΙΜΕΚΛΑΡΙ, ΔΙΜΠΑΜΠΗΣ, ΜΑΤΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΕΛΗΣ, ΠΛΙΑΚΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΟΥ, ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ, ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΒ.