Ημέρα των ερωτευμένων με Πασχάλη

455

Το Κτήμα Οινοφόρος φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου γιορτάζοντας  την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,  τον Πασχάλη, τον πιο ερωτικό ποπ τραγουδιστή για μια ξεχωριστή βραδιά.

O Πασχάλης είναι αναμφίβολα μία διαχρονική αξία στον χώρο της μουσικής, καθώς ήταν ο καλλιτέχνης-τραγουδοποιός που έφερε το ελληνικό ποπ στη γενιά του ’60, γράφοντας ελληνικό στίχο σε ποπ μουσική και ερμηνεύοντας τα τραγούδια του με την ιδιαίτερη φωνή και στιλ του, που τον έκαναν πολύ δημοφιλή!

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του, έκανε πάρα πολλές επιτυχίες, οι οποίες τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα, με πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του, με ρεκόρ πωλήσεων στα δισκοπωλεία, αμέτρητες εμφανίσεις, μία επιτυχημένη συμμετοχή στη Eurovision, τη «χρυσή δεκαετία» στο «On The Rocks» και πολλά άλλα, που κυριολεκτικά «άφησε εποχή»!

Σήμερα, χωρίς να έχει χάσει τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος, με την ξεχωριστή φωνή του, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, ακμαιότατος και γεμάτος ενέργεια, να τραγουδάει τις all time classic επιτυχίες του και να τις μεταδίδει στη νέα γενιά!

Σήμερα, ημέρα των Eρωτευμένων, στις 10:30 μ.μ. στο Κτήμα Οινοφόρος, ο Πασχάλης με την μπάντα του σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60΄, 70΄, 80΄ μέχρι σήμερα, μας υπόσχεται μία μαγευτική βραδιά και μας καλεί να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε να χορέψουμε και να το απολαύσουμε!

Μαζί του οι:

-Stelios Mac Κιθάρα – τραγούδι

-Αντώνης Πιτσολάντης – μπάσο, φωνή

-Μιχάλης Λιάμης, ντραμς

-Μάνος Κιτσικόπουλος, πλήκτρα.