Καλά δείγματα για τον Ερμή στην Χίο

Θετική ήταν η εικόνα του συνόλου του Δημήτρη Βογιατζή στην Χίο, με την ομάδα του βόλεϊ γυναικών του Ερμή Παμφίλων να αφήνει καλές εντυπώσεις στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό νησί.

Ο Ερμής που είχε επίσημη πρόσκληση για να συμμετάσχει στους αγώνες του συγκεκριμένου τουρνουά, έδειξε καλά στοιχεία στους δύο αγώνες που έδωσε. Η πρωταθλήτρια ομάδα Λέσβου αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Χίου Νηρέα Καρδαμύλων, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί και πέρυσι, όταν η ομάδα της Χίου πήρε τα μπαράζ ανόδου για την Α2. Η τρίτη ομάδα ήταν ο Φιλαθλητικός Όμιλος Καμποχώρων που πρωταγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Χίου.

Στον πρώτο αγώνα που έδωσε στην Χίο, η ομάδα της Λέσβου επικράτησε του Φιλαθλητικού με 4-1 σε έναν αγώνα των 5 σετ, με τον Ερμή να δείχνει ανώτερος και ποιοτικότερος από τον αντίπαλό του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στο παιχνίδι με τον Νηρέα, και το πιο δύσκολο από τα δύο που θα έδινε, η ομάδα του Ερμή δεν μπόρεσε να φανεί όσο ανταγωνιστική θα χρειαζόταν για να καταβάλει τον δεδομένα ανώτερο Νηρέα και γνώρισε την ήττα στο παιχνίδι με 3-0 σετ, επιστρέφοντας στην Λέσβο με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, έχοντας έτσι την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της, εν όψει της έναρξης του τοπικού πρωταθλήματος. Την Κυριακή το πρώτο σέρβις στο πρωτάθλημα, με τον Ερμή να αποτελεί το πρώτο φαβορί, και τον ΑΟΜ να θέλει να κάνει την ζημιά.

Για την ομάδα των Παμφίλων υπήρξε και μεταγραφική ενίσχυση, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου δύο παίκτριες, την Ιφιγένεια Χατζηνικολάου από τον ΑΟΜ και την Βάσια Διμπαμπή του ΓΑΣ Λέσβου.