«Κάτι ψήνεται»… και είναι απολαυστικό!

Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 22, στο Μακρύ Γιαλό, εδώ και πέντε χρόνια… «Κάτι ψήνεται». Κάτι νόστιμο και απολαυστικό, που έχει κερδίσει μια περίοπτη θέση στις επιλογές που υπάρχουν στην πόλη για καλό γρήγορο φαγητό. Δυο φίλοι, ο Κώστας Πανσεληνάς και ο Πάρης Αλεπίδης, με εφόδια την πολυετή εμπειρία τους, ως εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης, καθώς και το μεράκι τους για δουλειά, αποφάσισαν να λειτουργήσουν το δικό τους μαγαζί, ένα ψητοπωλείο, που θα είχε και τα χαρακτηριστικά της ταβέρνας.

«Η φιλοσοφία μας ήταν να προσφέρουμε επιλεγμένο ποιοτικό φαγητό και καλές υπηρεσίες με σεβασμό στον κόσμο και έμφαση στην καθαριότητα. Τελευταίο είχαμε το κέρδος», μας λέει ο Κώστας Πανσεληνάς.

Στο «Κάτι Ψήνεται» ο χειροποίητος  γύρος κοτόπουλο, από φρέσκα μπουτάκια, είναι διάσημος γιατί ψήνεται στα κάρβουνα και όχι στο κλασικό μηχάνημα. Όλα τα πιάτα του προετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι και αγνά ντόπια υλικά. Στο μενού του «Κάτι Ψήνεται» περιλαμβάνονται πολλές πλούσιες μερίδες κρεατικών. Εδώ, πέρα από το σουβλάκι, το μπιφτέκι, το γύρο, το κοτόπουλο, θα βρείτε μερίδες με συκώτι, λεπίδια, αρνίσια παϊδάκια, κεμπάπ, κοψίδια, γιαουρτλού. Όλα αυτά σερβίρονται στον όμορφο χώρο του απέναντι από την μαρίνα Μυτιλήνης, προσφέροντάς σας μια ποιοτική, γρήγορη και οικονομική πρόταση για το μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό σας.

Τα λαχταριστά κρεατικά του «Κάτι Ψήνεται» μπορείτε να τα απολαύσετε σε πίτα, σε ψωμάκι, σε κυπριακή πίτα, σε γίγας πίτα, σκεπαστή πίτα, αλλά και σε κλαμπ σάντουιτς. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και τα λαχταριστά μπέργκερ με χειροποίητο ολόφρεσκο μπιφτέκι και με μπιφτέκι λαχανικών, για όσους νηστεύουν αυτές τις ημέρες. Μπορείτε επίσης να συνοδεύσετε το φαγητό με μια από τις υπέροχες σαλάτες του.

Το «Κάτι Ψήνεται» λειτουργεί καθημερινά από τις 11.30 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ. Οι γεύσεις του έρχονται επίσης στο σπίτι ή το γραφείο σας με ένα τηλεφώνημα στο 2251022577 ή με ηλεκτρονική παραγγελία στο fagi.gr.

Ο Κώστας Πανσεληνάς αισθάνεται δικαιωμένος από την αποδοχή που έχει βρει από τον κόσμο το εγχείρημά τους, στα πέντε χρόνια λειτουργίας του «Κάτι Ψήνεται». «Δεν το περιμέναμε, μπορώ να πω στην αρχή. Πάντα όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο έχεις το φόβο μήπως δεν πετύχει η προσπάθεια, όμως ευτυχώς ο κόσμος μας στήριξε από το ξεκίνημα και συνεχίζει να μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Και εμείς όμως δεν σταματάμε να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο», μας λέει.