Κοπή πίτας του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

224

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα ανήμερα των Φώτων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Βιβλιοθήκης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών και Φίλων του Πνευματικού Κέντρου, που μέχρι και πέρυσι γινόταν στο – ασκεπές πλέον – θέατρό του.

Έγινε ο αγιασμός της νέας χρονιάς από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιάκωβο και η εθιμοτυπική κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κλεάνθη Κορομηλά, ο οποίος έκανε στη συνέχεια τον απολογισμό δράσης της περασμένης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης, συνοδεύοντας την ομιλία του με παρουσίαση σχετικών διαφανειών. Μεγάλο βάρος δόθηκε στις ενέργειες που έγιναν και γίνονται εκ μέρους του Δ.Σ. για να δρομολογηθούν λύσεις στο πρόβλημα της ανακατασκευής της στέγης του Θεάτρου που κατέρρευσε πριν ένα χρόνο από τη θεομηνία.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του 2017 από τον Ταμία Δημοσθένη Σκλεπάρη και η εκδήλωση έκλεισε με τα παραδοσιακά κάλαντα από τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here