ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Για να είστε πάντα κερδισμένοι και ενημερωμένοι

421

Πριν από μερικά χρόνια η δουλειά που θέλαμε οι περισσότεροι από έναν λογιστή ήταν μια φορά τον χρόνο η φορολογική μας δήλωση, άντε και καμιά φορά ένα έκτακτο οικονομικό γεγονός  που μας απασχολούσε και ζητάγαμε βοήθεια και μέχρι εκεί. Σήμερα όμως με την κατάσταση να έχει αλλάξει άρδην, με δεκάδες νέες υποχρεώσεις που έχουν προκύψει για κάθε φορολογούμενο και με «παγίδες» που μπορούν να κοστίσουν πολλά ευρώ, ο λογιστής είναι ο καλύτερός μας φίλος και ο άνθρωπος που μπορεί να μας «κουμαντάρει» τα οικονομικά μας.

Γι’ αυτό απαιτείται να είναι ένας άνθρωπος πρώτα απ’ όλα εμπιστοσύνης και με εμπειρία, ώστε να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ένα από τα λογιστικά γραφεία που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι αυτό του Δημήτρη Αναγνώστου στον Παπάδο. Οικονομολόγος και Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, ο Δ. Αναγνώστου αναλαμβάνει όλες τις λογιστικές εργασίες από λογιστικά βιβλία, μισθοδοσία, μέχρι διαχείριση προσωπικού και σας δίνει τις πιο κατάλληλες συμβουλές, ώστε να είστε και νόμιμοι και να κερδίζετε. Με λίγα λόγια σας εξασφαλίζει για μια ζωή.

Το ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ασφαλιστικών λύσεων για κάθε σας ανάγκη είτε ιδιωτική, είτε της επιχείρησής σας, με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα των υπηρεσιών, την αξιοπιστία, τον σεβασμό προς τον πελάτη και την συνέπεια. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, με “όπλο” την εμπειρία τους στο χώρο είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν. Η εμπειρία αυτή είναι που δίνει την δυνατότητα στο ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου να «ελίσσεται» και να βρίσκει την πιο καλή και συμφέρουσα λύση στους ανθρώπους που του εμπιστεύονται τις ασφάλειές τους.

Η τεράστια γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται το γραφείο, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι ο δρόμος της επιτυχίας για μια ασφάλεια που θα σας λύσει κάθε πρόβλημα. Και φυσικά το ασφαλιστικό γραφείο ακολουθεί τον πελάτη σε όλη του την ασφαλιστική πορεία, συμβουλεύοντάς τον και δίνοντάς του τις σωστές κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσει την κάθε περίσταση. Έχοντας συνεργασία με όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές της χώρας και τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, το ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου επιλέγει για σας τις πιο οικονομικές – και ανάλογα με την κατάστασή σας – ασφάλειες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Εδώ θα βρείτε ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχείρησης, σκαφών, μεταφοράς, προσωπικού, ατυχήματος, χρηματικής απώλειας, ομαδική ασφάλιση και πολλές ακόμη κατηγορίες. Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργεί και λογιστικό γραφείο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22510-82401 και 6932451347, ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα και ασφαλείστε την ζωή σας μια για πάντα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here