«Ματ» με Π. Βουργουτζή ο Αιολικός

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Ψυρόπουλο, ο Σταύρος Γρυππιώτης αναζητά έναν άνθρωπο που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα αναλάβει το δύσκολο έργο των αποδυτηρίων.  Και αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Παναγιώτης Βουργουτζής, ο οποίος φέτος σκέφτεται να σταματήσει την ενεργό δράση και να περάσει στο επόμενο στάδιο, πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με το χώρο.

Ο ισχυρός άντρας του Αιολικού πρότεινε στον πρώτο σκόρερ πέρυσι στην Α’ Τοπική Π. Βουργουτζή να αναλάβει το πόστο του Έφορου ποδοσφαίρου και να έχει το γενικό κουμάντο σε ό,τι αφορά τους παίκτες και ο άνθρωπος που θα μεταφέρει τα προβλήματα και οτιδήποτε δημιουργείται μέσα στα αποδυτήρια, στην διοίκηση. Ο «Βουρ» που έχει δεχτεί προτάσεις από αρκετές ομάδες για να συνεχίσει να αγωνίζεται, φαίνεται πως θα αποδεχτεί την πρόταση του Αιολικού και θα συμμετάσχει στην νέα προσπάθεια που κάνει η διοίκηση φέτος.

Από κει και πέρα οι όποιες εξελίξεις πάνω σε θέματα μεταγραφικού χαρακτήρα θα υπάρξουν το Σαββατοκύριακο, αφού η έλευση του Ψυρόπουλου την Παρασκευή θα δρομολογήσει τα θέματα που εκκρεμούν.  Ένα από αυτά είναι και η προετοιμασία της ομάδας, με την διοίκηση να σκέφτεται φέτος πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, η ομάδα να μεταβεί σε προπονητικό κέντρο εκτός νησιού για 2 εβδομάδες προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια, κάτι που είναι το μεγάλο πρόβλημα κάθε σεζόν και στοιχίζει πολύ αγωνιστικά κατά την διάρκεια της χρονιάς.