Με Μυρογιάννη στον πάγκο ο Αίγειρος

343

Ο Στρατής Μυρογιάννης θα είναι ο νέος τεχνικός του Αιγείρου Μιστεγνών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος, βάζοντας έτσι τέλος και στα όποια σενάρια ήθελαν την ομάδα να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Και αυτό καθώς η πρόσληψη του νεαρού τεχνικού αυτομάτως σημαίνει πως ο Αίγειρος έχει πλέον μπει σε διαδικασία Α’ Τοπικής, όπου θα προσπαθήσει να κατεβάσει μια ομάδα με στόχο αρχικά την παραμονή στην κατηγορία σε μια ούτως ή άλλως μεταβατική σεζόν.

Μην ξεχνάμε πως μετά την δήλωση του Στρατή Μπότη πως δεν θα κατεβεί στην Γ’ Εθνική, αλλά και λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν και η ομάδα θα στηθεί από την αρχή ουσιαστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που προσλήφθηκε ο Στρατής Μυρογιάννης, ο οποίος θα έχει βοηθό του τον Στέλιο Καραδημητράκη, που ναι μεν συζητούσε να αναλάβει ως πρώτος προπονητής, αλλά οι παραπάνω ειδικές συνθήκες άλλαξαν τα δεδομένα.

Άλλωστε ο Αίγειρος θα κουβαλάει φέτος και το -5, την αφαίρεση βαθμών λόγω της μη συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας υπογραμμίζει: «Η διοίκηση του ΠΑΕΣ Αίγειρος Μιστεγνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στρατή Μυρογιάννη. Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Στέλιος Καραδημητράκης. Ευχόμαστε καλές επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».

 

Θέλει Άνταμ ο Μεσότοπος

Σε συζητήσεις με τον Άνταμ βρίσκεται ο Μεσότοπος, καθώς ο έγχρωμος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Αιγέα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Οι άνθρωποι του Μεσοτόπου του έχουν ήδη κάνει κρούση και οι συζητήσεις τους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αν και δεν αποκλείεται πάντα το ενδεχόμενο να μπει «σφήνα» άλλη ομάδα  στην διεκδίκηση του παίκτη.

 

Γάλας και Καδής για Ανεμότια

Δυο παίκτες με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία θέλει να βάλει στο ρόστερ του ο Ατρόμητος Ανεμότιας. Ο Νίκος Γάλας και ο Αλέξης Καδής βρίσκονται στο στόχαστρο του Φώτη Κοκκινέλλη και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να κλείσει η υπόθεσή τους είτε θετικά, είτε αρνητικά.

 

Ξανά στις επάλξεις ο Αστέρας Νίκης

Την απόφαση να ξανασυμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα η ομάδα του Αστέρα Νίκης πήραν παλιοί παράγοντες του συλλόγου. Με μπροστάρη τον Γιώργο Μπαράκη αλλά και τον γιο του Μιχάλη, έχοντας από πίσω την ακαδημία του Αστέρα Νίκης, άνθρωποι που έχουν περάσει από παλιότερες διοικήσεις ή έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας, αποφάσισαν να την επαναδραστηριοποιήσουν και έτσι από φέτος θα συμμετάσχει ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής. Προπονητής θα είναι ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, ενώ βάση της ομάδας θα είναι παίκτες από την ακαδημία κυρίως.