Με θετικό πρόσημο το 85ο πρωτάθλημα

-Σημαντικές εμπειρίες για τους αθλητές

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, η Α’ Φάση του 85ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας.
Τα πληρώματα του Ναυτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων του πρωταθλήματος.
Οι Πινάκης Παναγιώτης και Τριανταφύλλου Ευστράτιος κατέκτησαν την πρώτη θέση στο μικρό τελικό στο αγώνισμα της Δικώπου. Οι Τζουτζομήτρου Παρασκευή και Δικιδίκη Κωνσταντίνα συμμετείχαν στον μικρό τελικό, επίσης, κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα του σκιφ. Για λίγο έχασε την πρόκριση στον τελικό ο σκιφίστας Γαβριήλ Παναγιώτης.
Σημαντικές εμπειρίες και για τους αθλητές του Ν.Ο.Μ., που βρέθηκαν επίσης στο πρωτάθλημα του Σχινιά, με δύο πληρώματα.
Οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος αγωνίστηκαν στην Τετράκωπο μετά πηδαλιούχου (4+) κατηγορίας εφήβων, χωρίς όμως να περάσουν στον τελικό, χάνοντας την πρόκριση για μια θέση.
Το δεύτερο πλήρωμα αποτελούνταν από την Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα που αγωνίστηκε στο Σκιφ 1Χ κατηγορίας νεανίδων, τερματίζοντας στην 5η θέση, φτάνοντας έτσι σε μια σπουδαία διάκριση, καθώς αντιμετώπιζε μεγαλύτερες και πολύ πιο έμπειρες αντιπάλους.
Τέλος, σπουδαία εμφάνιση και από την «δικιά μας» Χρυσή Καλίτσα, πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Μ. και νυν αθλήτρια ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία κατάφερε να πάρει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.