Νύμφες: Ο γάμος και η βάφτιση στα χέρια ειδικών

Η υπόθεση γάμος ή βάφτιση στα χέρια ειδικών, μπορεί να γίνει εξαιρετικά «εύκολη», οικονομική και πάνω απ’ όλα με ποιοτικό αποτέλεσμα, που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Το ατελιέ γάμου – βάφτισης «Νύμφες» έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμβουλο και οδηγό σε αυτή την όμορφη διαδρομή προσφέροντας ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας για έναν ονειρεμένο γάμο ή βάφτιση.

Ξεκίνησε να λειτουργεί στην καρδιά της πόλης στην οδό Αγ. Συμεών και εδώ και ένα χρόνο το ατελιέ «Νύμφες» έχει μεταφερθεί σε νέο χώρο στην είσοδο – έξοδο της πόλης προς Παγανή, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 153.

Οι «Νύμφες» όλα αυτά τα χρόνια έχουν «ντύσει» αμέτρητες νύφες και το ατελιέ έχει βάλει τη σφραγίδα του καλύπτοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της διοργάνωσης. «Ξεκινώντας από το νυφικό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ύφος του γάμου, μπορούμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του γάμου απαλλάσσοντας το ζευγάρι από το άγχος. Αναλαμβάνουμε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμό εκκλησίας και χώρου δεξίωσης, μέχρι την ανθοδέσμη της νύφης, τα στέφανα των κουμπάρων», λέει η κ. Άσπα Αναστασίου.

Εδώ θα βρείτε νυφικά επώνυμων Ολλανδικών Οίκων, όπως Justin Alexander, Lilian West, Sweet Heart. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρονται στη νύφη για να διαλέξει το νυφικό των ονείρων της.

Όσο για τις τιμές, διαμορφώνονται ανάλογα με το γούστο και το πορτοφόλι του ζευγαριού. «Υπάρχει «πακέτο» που περιλαμβάνει νυφικό, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στολισμό κ.ά.) από 1.700 ευρώ.  Στη συνέχεια οι τιμές ανεβαίνουν ανάλογα με την τιμή του νυφικού που πάντα διαμορφώνει και όλα τα άλλα», εξηγεί η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει το ζευγάρι τις προετοιμασίες του γάμου και ειδικότερα την επιλογή του νυφικού; Η κ. Αναστασίου μας λέει ότι πλέον σήμερα, 4 – 5 μήνες αρκούν, ωστόσο οι περισσότερες νύφες ξεκινούν ένα χρόνο πριν, προκειμένου να προλάβουν να κλείσουν ημερομηνίες. «Για τους γάμους που θα γίνουν τον Αύγουστο του 2018 – και  έχουμε και φέτος πολλούς γάμους – οι προετοιμασίες ξεκινούν από τώρα, τον Ιανουάριο. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες, επειδή αυτή την περίοδο υπάρχει πολλή φούρια και για μας. Αν ο γάμος προγραμματίζεται για αργότερα, από το Σεπτέμβριο και μετά, υπάρχει περισσότερη άνεση χρόνου», μας λέει.

Μικρότερο διάστημα απαιτείται για τη διοργάνωση βάφτισης. Και για τη βάφτιση στις «Νύμφες» υπάρχουν τα πάντα για τη διοργάνωση του μυστηρίου, από τα ρουχαλάκια του μωρού, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τις λαμπάδες, το στολισμό. «Μόνο το κόσμημα δεν διαθέτουμε, διαφορετικά μπορούμε να καλύψουμε τα πάντα που αφορούν τη βάφτιση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Οι Νύμφες» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Με την καθοδήγηση και τις συμβουλές και το μεράκι της μητέρας τους Μαριάνθης, οι δυο κόρες Άσπα και Χαρούλα έχουν αναλάβει τα ηνία του ατελιέ που «ντύνει» το γάμο και τη βάφτιση αναλαμβάνοντας και το μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης. Στις «Νύμφες» η υπόθεση γάμος και βάφτιση είναι σε καλά χέρια.

Τηλ. 2251024740 και 6977333697 και σελίδα στο facebook.