Ο Διαγόρας είναι εδώ!

196

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται, τελικά, ο Διαγόρας που δεν λέει να καταθέσει τα όπλα και παλεύει για να ανατρέψει τα προγνωστικά και να παραμείνει στην κατηγορία. Απέναντι στον Παναργειακό, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής έκανε το χρέος της, κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 και πάει στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια με σκοπό να πάρει τουλάχιστον δυο από αυτά για να έχει ελπίδες.

Το ματς με τον Αιολικό στον Ταρλά και αυτό με την Τριγλία στην Αγ. Παρασκευή, μπορεί να πάνε τον Διαγόρα με μεγάλες πιθανότητες παραμονής  στο Κιβέρι την τελευταία αγωνιστική και αυτός  είναι ο πρωταρχικός στόχος. Όπως και να ‘χει, ο Διαγόρας είναι ζωντανός και δείχνει ικανός να παραμείνει, όντας πολύ καλύτερος από ομάδες, όπως ο Παναργειακός, το Κιβέρι και άλλες που είδαμε να χάνουν εύκολα από αυτόν.

 

Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ

 

Ο Διαγόρας ξέροντας ήδη το αποτέλεσμα του Αιολικού στο Κιβέρι, που του έδινε αμέσως περισσότερες πιθανότητες παραμονής για πολλούς και διάφορους λόγους, μπήκε αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο και να εκμεταλλευτεί το «δώρο» του συντοπίτη του. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο με τον Παναργειακό να έχει μια ανούσια υπεροχή,  οι παίκτες του Θανέλλα πήραν τα ηνία, έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λαζαρίδη και τον Μαλακό και άνοιξαν το σκορ στο 33ο με τον Ρέτζο να εκμεταλλεύεται κόρνερ του Τσομπανέλλη και με ένα πλασέ να  στέλνει την μπάλα  στα δίχτυα για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Διαγόρας «καθάρισε» την υπόθεση νίκης, όταν στο 53ο ο Αχείμαστος μπήκε στην περιοχή έκανε την παράλληλη σέντρα και η μπάλα αφού βρήκε στον Μεζίνη κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Ακολούθησαν 3-4 καλές στιγμές για τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, αλλά το 2-0 δεν άλλαξε, με τους παίκτες και τους φίλους του Διαγόρα να πανηγυρίζουν μια πολύτιμη νίκη και την ελπίδα στο όνειρο της παραμονής. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντούκιτς.

Διαγόρας Λέσβου (Φ. Θανέλλας): Χάιρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος (86’ Κρασουδάκης), Λαζαρίδης (80’ Παρέλλης Δ.), Μαλακός (73’ Χριστόφ), Τζέκα, Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

Παναργειακός (Γ. Κετικίδης): Μάνος-Παναγιώτου, Καραμπάς (25’ Λιακόπουλος), Μεζίνης, Ντούκιτς- Πούτσι, Καϊάφας, Κουρούμα, Παιδάκης – Καμπιώτης, Καρβούνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ